Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο το βράδυ της Πέμπτης για τη «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη, το Νάσο Γαλακτερό και τη συμμετοχή του στο “Dancing With The Stars”, αλλά και για το αν θα ξαναπαρουσίαζε το “Big Brother” του χρόνου.

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αποφασίζω εγώ για το ποιος θα πάει πού. Η Ελένη αποφασίζει τι θέλει να κάνει στο σταθμό και ποιους θέλει να έχει στην εκπομπή της και καλά κάνει. Μετά από μια τέτοια πορεία που έχει , μπορεί να αποφασίζει μόνη της πια. Εγώ θα πάω καλεσμένη κάποια στιγμή, έχουμε ανοιχτή πρόσκληση. Άλλωστε εσύ με αφήνεις να πάω πουθενά, Πέτρο; Ήταν να πάω και σε άλλες εκπομπές, αλλά μου είπες να έρθω στη δική σου και ήρθα».

Για τη συμμετοχή του Νάσου Γαλακτερού στο DWTS2: «Μια χαρά χόρεψε ο Νάσος, ήταν επιβλητικός πιστεύω. Παλιά δε χόρευε, αλλά στο σόου θεωρώ ότι αντικειμενικά τα πήγε πολύ καλά. Έτσι κι αλλιώς, οι ψηλοί άντρες δεν έχουν την κίνηση μέσα τους. Δε θέλω να σχολιάσω  το αν το περίμενα να τον δω στο σόου, αν μου επιτρέπεις, αλλά δεν υπεκφεύγω».

Για το αν θα παρουσίαζε ξανά το Big Brother του χρόνου: «Είναι τελείως διαφορετικό από το Greek Idol. Αυτό που έκανα, έτσι όπως το έκανα εκεί, μου άρεσε. Και νομίζω ναι, θα το ξαναέκανα, αλλά μπορεί να έβαζα να το παρουσιάσει κάποια άλλη ή και… άλλος! Όπως εσύ Πέτρο! Το ότι δηλαδή το παρουσίασα μειώθηκε η αξία μου; Θα το παρουσιάσεις εσύ αγόρι μου, λοιπόν, του χρόνου! Greek Idol του χρόνου, δε θα έχει! Άι παράτα μας από κει!» κι έφυγε γελώντας από το στούντιο της εκπομπής.

Πηγή: stylista.gr