Την Τρίτη 19 Απριλίου παρουσιάστηκε το επίσημο πρόγραμμα για τον γάμο του πρίγκιπα της Βρετανίας William με την Kate Middleton καθώς και το οικόσημο που εκπροσωπεί την Kate και την οικογένεια της.

Το πρόγραμμα, που θα μπορεί να το προμηθευθεί όποιος ενδιαφέρεται για τον γάμο, έχει στο εξώφυλλο του το οικόσημο του πρίγκιπα William και στο οπισθόφυλλο του το οικόσημο που θα εκπροσωπεί την Catherine Middleton, όπως θα ονομάζεται μετά τον γάμο η Kate.

Το βιβλιαράκι αυτό θα περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα της γαμήλιας τελετής της 29ης Απριλίου, ολόκληρη την γαμήλια λειτουργία, ένα προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα του ζευγαριού αλλά και αδημοσίευτες φωτογραφίες του William και της Kate από τον φωτογράφο Mario Testino.

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε και το οικόσημο που εκπροσωπεί την 29χρονη Kate και την οικογένεια της. Στο σήμα υπάρχουν τρία βελανίδια, που αντιπροσωπεύουν τα τρία παιδιά της οικογένειας Middleton, και μια χρυσή γραμμή που συμβολίζει την μητέρα της Kate, Carole. Τα βελανίδια επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύσουν τα τρία αδέλφια Middleton επειδή παραπέμπουν στη γενέτειρα τους, το Bucklebury του Berkshire.

Όταν η Kate Middleton ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον πρίγκιπα William, τα οικόσημα τους θα ενωθούν και θα βγει ένα νέο οικόσημο που θα εκπροσωπεί την πριγκίπισσα.