Δεύτερος καλεσμένος στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» ήταν ο “ακομπλεξάριστος, αστείος και ευχάριστος άνθρωπος της ελληνικής τηλεόρασης”, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του οικοδεσπότη της εκπομπής, Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον πρώτο του έρωτα, την παιδική του ηλικία αλλά και για πώς νιώθει με την επιτυχία που γνωρίζει εξαιτίας του «Dancing with the stars». 

«Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν ήμουν 19 χρονών μια κοπέλα που την έλεγαν Λίτσα. Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ για πρώτη φορά, γιατί απλά δε μου έβγαινε και δεν το αποφάσιζα. Όταν ερωτεύτηκα τη Λίτσα ήταν θυμάμαι Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου στην Πτολεμαϊδα, σουβλίζαμε το αρνί. Το μόνο που κάναμε τότε ήταν να φιληθούμε, τίποτα παραπάνω», εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας. 

Η παιδική ηλικία του Τρύφωνα διέφερε σε σχέση με τα αγοράκια της ηλικίας του: «Όταν ήμουν μικρός, ήμουν μαμόθρεφτο. Έκανα παρέα μόνο με κορίτσια και τις φίλες της μητέρας μου κι έπαιζα συνέχεια κουτσό και σχοινάκι. Και ναι, από τότε κούρευα και χτένιζα τις φίλες της μητέρας μου, με εμπιστεύονταν από τότε και δεν έκλαιγαν όταν τις κούρευα. Φαίνεται είχα το ταλέντο έμφυτο από εκείνη την εποχή». 

Τέλος, για ακόμα μια φορά ο Τρύφωνας μίλησε για την επιτυχία του “Dancing With The Stars”: « Δεν περίμενα να έχω τόση μεγάλη αγάπη και απήχηση από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ και πάλι. Δε νιώθω ότι είμαι σταρ, σε καμία περίπτωση. Κάνω είκοσι χρόνια το επάγγελμα του κομμωτή και δεν το αλλάζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρατάει μέσα γιατί είμαι απλός. Όταν με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μου φωνάζει «Χορευταρά μου!». 

Λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή, ο Τρύφωνας Σαμαράς έπαιξε Wipe Out στο πλατό, αλλά χόρεψε και με τη χορογράφο του Κλώντια-Άννα jive και αποθεώθηκε από το κοινό.

Πηγή: yupi.gr