Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να εγκατασταθούν στο σπίτι των ονείρων τους. Ένα νεοκλασικό στο Ελληνικό ανακαινίζεται για να αποτελέσει τη φωλιά του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με την Espresso οι εργασίες για το σπίτι ξεκίνησαν αμέσως μετά το γάμο και αν όλα πάνε καλά οι δυο τους θα μπορούν να υποδέχονται συγγενείς και φίλους στο «ανάκτορό» τους.

Στο χώρο προϋπήρχαν νεοκλασικά χτίσματα που αναπαλαιώθηκαν σε πιο σύγχρονες μορφές χωρίς όμως να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία τους. Πρόκειται για καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική που σε αρκετά σημεία θυμίζει βασιλικές επαύλεις.

Όσοι περνούν απ’ έξω βλέπουν τεράστια τείχη με κάγκελα, ενώ στη γωνία υπάρχει φυλάκιο όπου θα στεγάζεται η ασφάλεια τους. Εννοείται ότι ο χώρος θα γεμίσει από κάμερες ασφάλειας, αφού μιλάμε για πάρα πολλά στρέμματα όπου ο έλεγχος είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Η Μαριέττα Χρουσαλά πάντως παρόλο που έχει πολλές υποχρεώσεις, έχει θέσει ως προτεραιότητα την επίβλεψη των εργασιών του νέου της σπιτιού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταλήξει στην εσωτερική διακόσμηση.