Οι δύο συμπρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, Το Νησί –ο σκληρός Ανδρέας Βανδουλάκης και η άπιστη σύζυγός του Άννα- φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε στο ΟΚ! για τον θυελλώδη έρωτα, την προδοσία, τον γάμο, την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει σφραγιστεί από τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το Νησί. Πού οφείλεται;
Γιάννης: Το πρώτο και βασικό συστατικό της επιτυχίας του είναι το σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που εμβάθυνε ακόμα περισσότερο στους χαρακτήρες απ’ ό,τι το βιβλίο. Από την άλλη, είναι η σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, που δεν έμεινε στο κλισέ τού να φαίνεται ωραίο το κάδρο, αλλά έδωσε όλον του τον εαυτό, όπως και όλοι οι συντελεστές.
Ευγενία: Όλοι, από τους τεχνικούς μέχρι τους ηθοποιούς, δίναμε κάτι παραπάνω από τον εαυτό μας. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε θεωρητικά να σταματήσουμε το γύρισμα γιατί τέλειωνε το ωράριό μας, αλλά κάναμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε για να βγει ακόμα πιο άρτια η σκηνή. Πιστεύω ότι το Νησί είναι ένα πολύ καλό δείγμα τού τι θέλει να δει ο κόσμος, γιατί πολλές φορές κάποιοι έχουν υποτιμήσει το κοινό, λέγοντας ότι θέλει να βλέπει μόνο ριάλιτι και life style εκπομπές.

Γιάννη, όταν τέλειωσες τη σχολή και άρχισε να συζητιέται το όνομά σου, αποφάσισες να παρατήσεις τα πάντα, να πας στην Αμερική και να κάνεις άλλες δουλειές.
Ήμουν πολύ νέος τότε και πολύ ερωτευμένος. Ήθελα έτσι κι αλλιώς να ζήσω για λίγο έξω και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Για τρεις μήνες μάλιστα δούλευα μαζί με έναν φίλο μου Αυστριακό και τοποθετούσαμε πόρτες αλουμινίου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Και μικρός είχα δουλέψει σε οικοδομή και σε ταβέρνα και με τα χρήματα που έβγαζα πήγαινα ταξίδια.

Ευγενία, έχεις ερωτευτεί ποτέ τόσο δυνατά όπως ο Γιάννης;
Ναι, νομίζω ότι έχω ερωτευτεί!

Τόσο πολύ που να σε οδηγήσει αυτός ο έρωτας κάπου μακριά, δηλαδή;
Είμαι πολύ παρορμητική και αυθόρμητη και θαυμάζω όποιον μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάρω μια αντίστοιχη απόφαση. Θα έλεγα ότι εξαρτάται από τη στιγμή.

Τώρα είστε ερωτευμένοι;
Γιάννης: Ναι, παραμένω ερωτευμένος. Όταν μέσα από την καθημερινότητα βλέπεις δίπλα σου και καταλαβαίνεις ότι εξακολουθείς να γουστάρεις τον άλλο, τότε μάλλον παραμένεις ερωτευμένος. Εννοείται ότι όλες οι σχέσεις περνάνε τις κρίσεις τους, αλλά το θέμα είναι να παλεύεις γι’ αυτή, να μη χάνεις την προσωπικότητά σου και να μην κάνεις και τον άλλο να χάνει τη δική του.
Ευγενία: Θα προτιμούσα να μην απαντήσω. Θέλω αυτό το κομμάτι της ζωής μου να το κρατάω μόνο για εμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ok που κυκλοφορεί!