Πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα επαγγέλματα από τα οποία πέρασε μέχρι να γίνει ηθοποιός, τις γνώσεις του στην αστρολογία και την μεγάλη του αγάπη- τις γυναίκες.

Για τα επαγγέλματα που έκανε όταν ήταν παιδί: “ Από 10 χρονών που δούλευα γκαρσόνι ακόμα και σε φούρνους, αλλά θα σου πω και μια ακόμα δουλειά που έκανα: μέχρι και ντέτεκτιβ έχω δουλέψει! Όταν απολύθηκα από φαντάρος δεν είχα τίποτα. Ναι δούλευα φορώντας γυαλιά, αλλά καβουράκι και καπαρντίνα δεν είχα, όπως το περιγράφεις και παρακολουθούσα τα ζευγάρια για υποθέσεις απιστίας. Θυμάμαι σε μια περίπτωση ότι κάτι συνέβαινε με μια κυρία”, είπε γελώντας στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ακόμα στο κοινό ότι ο Παύλος Χαϊκάλης πολύ καλές γνώσεις πάνω στην αστρολογία: “Το ότι οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν τα αστρολογικά τους είναι εσωτερική ανάγκη. Το θέμα είναι τι ωροσκόπιο έχεις. Όπως έλεγε ένας φίλος μου, δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί άνθρωποι, αλλά καλά ή κακά ωροσκόπια. Ένας άνθρωπος που έχει ένα κακό ωροσκόπιο, θα λειτουργεί κακά και το αντίθετο”, είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε και για τη αγάπη του προς τις γυναίκες, εξήγησε τι σημαίνει για εκείνον η λέξη γάμος, αποκάλυψε ότι είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο, αλλά και ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα.

«Θεωρώ ότι βάζουμε στεγανά στη ζωή μας. Τι πάει να πει πρώτος ή δεύτερος γάμος; Ο γάμος είναι θέμα συνεύρεσης και συνύπαρξης με έναν άνθρωπο για τον οποίο πιστεύεις ότι αύριο μπορεί να είστε μαζί. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι πόσους γάμους θα κάνεις ή με πόσες γυναίκες θα βρεθείς, είναι να καταφέρεις να αναγνωρίσεις την αξία της μίας. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σε έναν άντρα. Από εκεί και πέρα όμως δε σημαίνει ότι όταν μια σχέση χαλάει ότι πρέπει να βρεις τον δρόμο της απάτης εύκολα. Κάθε άντρας που δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του, πρέπει να συζητήσει το πρόβλημα και αν δε βρεθεί λύση καλύτερα θα ήταν να χωρίσει, παρά να μπει σε μια διαδικασία πονηριάς και κακοποίησης. Θεωρώ κακοποίηση το να απατάς τον σύντροφό σου. Ξέρω ότι είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν, αλλά εγώ θα ρωτούσα και κάτι άλλο: Αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι τι θα γινόταν; Εγώ είμαι της άποψης ότι για να απατήσει μια γυναίκα τον άντρα της, φταίει ο άντρας. Οι γυναίκες δε φεύγουν έτσι απλά από μια σχέση. Είμαι υπέρ των γυναικών. Δε μιλάω για μια γυναίκα που μπορεί να είναι άρρωστη και νυμφομανής, αλλά πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα αναγκαστεί να ξενοκοιτάξει, έχει αφήσει κενά ο άντρας. Απλά είμαστε τόσο εγωιστές που δεν το παραδεχόμαστε. Και να σου πω και κάτι Πέτρο; Πρέπει να τις αγαπάς πολύ τις γυναίκες. Γιατί αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, εμείς δε θα είχαμε πουθενά να ακουμπήσουμε την ψυχή μας”, εξομολογήθηκε».

Πηγή: stylista.gr