Η Emma Watson παρουσιάστηκε επισήμως στο κοινό την προηγούμενη Δευτέρα στo Παρίσι, ως η μούσα του νέου αρώματος Trésor Midnight Rose της Lancôme.  

Γνωστότερη για την αγγλική της καταγωγή και φινέτσα, η Watson έχει γεννηθεί στο Παρίσι: «Όντας πάλι στο Παρίσι για την Lancôme, νιώθω σαν να γυρίζω σπίτι μου. Σε κάθε επίπεδο, η συνεργασία μου με την Lancôme είναι εξαιρετική. Αυτή η εταιρεία έχει τόσο μεγάλη ιστορία στον χώρο της ομορφιάς ενώ συγχρόνως είναι και τόσο πρωτοποριακή!».

Όσο για το νέο άρωμα, Trésor Midnight Rose, η 21 ετών ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν είναι απλώς το όμορφο πρόσωπο της καμπάνιας (η φωτογράφιση της οποίας έγινε από τον Mario Testino)- αλλά συμμετείχε δυναμικά και σε άλλα κομμάτια της δημιουργίας του: “Βοήθησα να επιλέξουν το χρώμα του ρόδου” λέει η σταρ “και συμμετείχα στο concept της διαφήμισης (το οποίο είναι εμπνευσμένο, κατόπιν δικής της πρότασης, από το αριστουργηματικό φιλμ «Με κομμένη την ανάσα» του Γκοντάρ), το σενάριο αλλά και στο σλόγκαν της, που είναι το “Catch my heart if you can”. Και συνεχίζει: “Το καπέλο στην διαφήμιση είναι δικό μου, το αγόρασα από ένα παζάρι στο Παρίσι. Είχε τόσο fan η διαδικασία!”.  Επίσης η Watson συνέβαλλε στην επιλογή του γοητευτικού συμπρωταγωνιστή της στο διαφημιστικό, του Cyril Descours.

Υ.Γ. Το νέο άρωμα της Lancome έρχεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο.

[nggallery id=1665]

Πηγή: stylista.gr