Η Emma Watson (γνωστή από τις ταινίες Harry Potter) είναι το πρόσωπο του νέου γυναικείου αρώματος  της LancomeTrιsor Midnight Rose. Ένα μαγικό νέκταρ, με έντονο, γλυκό, θηλυκό και παιχνιδιάρικο άρωμα.


Στο νέο διαφημιστικό, που είναι μια ιστορία με αίσθηση Nouvelle Vague, η Emma Watson έχει παγιδευτεί στην καρδιά του Παρισιού σε μια ρομαντική ίντριγκα. Με κοντά μαλλιά, το χαμόγελό της φωτεινό και με βλέμμα έντονο, αποκαλύπτει με το  χαρούμενο ταμπεραμέντο το μοναδικό νέο άρωμα.


Ο Πρόεδρος της Lancome International, Youcef Nabi,  δήλωσε «Χάρη στη γοητεία, τον ρομαντισμό της και την απίστευτη φρεσκάδα της, η Emma Watson έχει γίνει η εικόνα που εκφράζει απόλυτα τη γενιά της. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη νέα συνεργασία με την Emma, γιατί έχει φέρει ένα φρέσκο πνεύμα στη Lancome”.

Η ίδια η Emma δήλωσε πως πριν το Trιsor Midnight Rose ότι δεν της άρεσαν τα αρώματα καθώς τα θεωρούσε πολύ βαριά αλλά μόλις δοκίμασε το νέο άρωμα της Lancome διαπίστωσε ότι είναι πολύ ελαφρύ και παιχνιδιάρικο.