Νυφικό Vera Wang, κοστούμι Dolce & Gabbana και ένας λογαριασμός για το ταξίδι του μέλιτος! Ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού σίγουρα θα συζητηθεί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι πρωτοτύπησε σε ότι αφορά τη λίστα γάμου. Τι εννοούμε;..

Ενώ τα περισσότερα ζευγάρια, που επιθυμούν να ενώσουν τις ζωές τους, οργανώνουν λίστα γάμου σε καταστήματα οικιακών συσκευών, η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος πρωτοτύπησαν και άνοιξαν λογαριασμό για το ταξίδι του Μέλιτος. Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί από το ταξιδιωτικό γραφείο Alkyon Travel, το οποίο ανήκει στη μητέρα της παρουσιάστριας, Παναγιώτα Τσιμτσιλή.

Όπως έχει δηλώσει κι η ίδια η Σταματίνα, όσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης είχε πολύ χρόνο να διοργανώσει το γάμο της, όπως η ίδια τον ονειρευόταν. Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων ο γάμος γίνεται στις 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Οι 350 καλεσμένοι του γάμου παρέλαβαν ένα απλό και κομψό προσκλητήριο που επιμελήθηκε η Ιωάννα Μουτσίδη από την εταιρία Type Center. Όσον αφορά στην εμφάνιση του ζευγαριού…

Η νύφη θα φορέσει ένα παραμυθένιο νυφικό που φέρει την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Vera Wang, ενώ τα νυφικά παπούτσια της θα είναι του οίκου Casadei. Από την άλλη ο γαμπρός διάλεξε κοστούμι και παπούτσια του αγαπημένου του οίκου μόδας Dolce & Gabbana. Κουμπάροι θα είναι ο κολλητός του γαμπρού και στέλεχος της Eurobank Άγγελος Καρακερέζης και η παιδική φίλη της Σταματίνας, Αλεξάνδρα Μπουντούρη.

Ο στολισμός θα είναι επίσης απλός, χωρίς πολλές υπερβολές, με λευκές παιωνίες να κυριαρχούν σ’ όλο το χώρο της εκκλησίας, αλλά και της δεξίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της νύφης θα φορέσει φόρεμα by Aslanis, ενώ το ταξίδι του Μέλιτος θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Πηγή: sarotiko