Ο Τζενγκίζ και ο Αλί μιλάνε στον Σερντάρ για την έρευνα του Μερτ και ο Εζέλ συνειδητοποιεί ότι ο Μερτ είναι επικίνδυνος. Ο Τζενγκίζ, που κρατάει τη βιντεοκασέτα με τη ληστεία τους, θέλει να σταματήσει την έρευνα του Μερτ μέσω της μητέρας του.

Ο Μερτ πηγαίνει στην φυλακή με τον Αλί και τον Εζέλ, για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Ομέρ. Ένας φύλακας τους λέει κατά λάθος ότι ο Ραμίζ Καραεσκί βοήθησε τον Ομέρ στην φυλακή.

Μαθαίνουμε ακόμα ότι ο Τζενγκίζ έβγαινε με τη Σεμπνέμ, χωρίς να ξέρει ότι είναι βοηθός του Εζέλ. Στο μεταξύ η Εϊσάν αρχίζει να νιώθει κάτι για τον Εζέλ. Ο Αλί βρίσκει τον Ερέν (το παιδί στο νηπιαγωγείο) και θέλει να το προστατέψει επειδή νιώθει ενοχές.

Ο Ραμίζ απαγάγει τον Μερτ και του δίνει το τελευταίο γράμμα του Ομέρ (που στην πραγματικότητα το έχει γράψει ο ίδιος ο Ραμίζ). Στο γράμμα ομολογεί ότι είναι ένοχος. Στόχος του, να σταματήσει την έρευνα του Μερτ.

Με μια αναδρομή στο παρελθόν, βλέπουμε ότι ο Ομέρ ήταν ο καλύτερος αδερφός του κόσμου στα μάτια του Μερτ. Τον ήθελε πάντα δίπλα του. Του έγραφε συνέχεια γράμματα και τον επισκεπτόταν συχνά στη φυλακή. Όμως, ο Ομέρ δεν ήθελε να τον επισκέπτεται.