Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό Nitro??

Για την πρώτη της σχέση: “Στην πρώτη μου σχέση έμαθα ότι ο τύπος με είχε κάνει τάρανδο… Λίγο καιρό αργότερα τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα. Βρήκα γκόμενο… Η ικανοποίηση μου ήταν ότι έφυγα από τη ζωή του μαλάκα ένα ωραίο πρωί, χωρίς να του πω το παραμικρό!”


Σε ερώτηση για τη σχέση της με τους πρώην της: “Ήδη φέτος έχω κάνει δύο Σαββατοκύριακα με τον έναν, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα περάσω κάποιες μέρες και με έναν άλλον! Αλλά δε θα πω με ποιους. Είναι μαγική η αίσθηση να μη χάνονται από τη ζωή σου οι άνθρωποι που έχεις αγαπήσει και να περνάς τη σχέση που κάποτε σας ένωσε σε ένα άλλο επίπεδο”.


Σε ερώτηση για τη δουλειά της και το μέλλον της στην τηλεόραση: “Το ότι η ζωή μου είναι πιο ήρεμη ξεκούραστη και φυσιολογική τους μήνες που δεν κάνω εκπομπή μου λέει πολλά για το μέλλον μου, το οποίο διαγράφεται λαμπρό εκτός τηλεόρασης. Με τίποτα δεν μπορώ να γίνω Μαλέλης ή Χατζηνικολάου. Γεννιέσαι έτσι, δεν γίνεσαι. Η μόνη δουλειά που κάνω καλά πίσω από τις κάμερες είναι ρεπορτάζ. Που σημαίνει ότι όταν τελειώσουν τα ψωμιά μου, θα κάνω άλλα πράγματα. Θα γράψω ενδεχομένως. Αυτό το έχω καλά”.


Διαβάστε περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί!