Στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε η Κατερίνα Λάσπα και είπε πολλά…

Για την κόρη της και τον άντρα της: ”Σταδιακά ανακαλύπτω πράγματα που ενδεχομένως δεν ήξερα για τον εαυτό μου, αλλά και πόσο περισσότερο ώριμη, υπεύθυνη, αισιόδοξη και δυνατή πρέπει να είμαι. Δεν είμαι από τις τρελαμένες μανάδες, που δεν ξεκολλάνε από το παιδί τους. Θέλω να νιώθει ελευθερία, αυτονομία και ταυτόχρονα την ασφάλεια της παρουσίας μου δίπλα της… Ό,τι αφορά το παιδί μου είναι αδιαπραγμάτευτο. Το ότι έγινα μητέρα όμως, δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να είμαι σύζυγος ή όπως λέμε μεταξύ μας η ”κοπέλα” του άντρα μου.”

Για την απιστία: ”Τα ”στιγμιαία” λάθη δεν μπορώ να τα καταλάβω, αλλά και πάλι δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι αν δεν βρεθώ στην αντίσοιχη κατάσταση. Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και θέλει να γευτεί το… απαγορευμένο, ας μη βγάλει τουλάχιστον το σύντροφό του στο… μπαλκόνι να τον εξευτελίσει. Μπορώ να κατανοήσω τα πάντα, αρκεί να μην εξευτελίζεις τον άνθρωπό σου. Εκεί έχω θέμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τονίζει ότι είναι ακόμα καψούρα με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Για τη βάφτιση της κόρης της: “Τη μικρή θα την πούμε Σάρα και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο δεν θα γίνει ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα. Δεν θα πω πού και αυτό ως απόδειξη ότι δεν είναι προς πώληση… Επίσης, έχω θυμώσει πάρα πολύ με συγκεκριμένο περιοδικό, επειδή ακριβώς δεν σεβάστηκε την επιθυμία μου να μην εμφανιστεί καθαρά στις φωτογραφίες το πρόσωπο του παιδιού μου. Το ”HELLO” και οι άνθρωποι του Λυμπέρη το σεβάστηκαν, κάτι που δεν έκαναν άλλοι και είδα το παιδί μου την προηγούμενη εβδομάδα σε περιοδικό.”

Για τις δυσκολίες που πέρασε: ”Μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα -γερόντισσα σε μοναστήρι της Πάτμου- μου είπε: ”Παιδί μου, να χαίρεσαι που εσύ τα δύσκολα στη ζωή σου τα πέρασες στην αρχή. Άλλοι άνθρωποι τα περνάνε στη μέση ή στο τέλος, που είναι μειωμένες οι αντοχές τους, ή μόνοι τους.”. Πέρασα πολύ δύσκολα σε όλα τα επίπεδα. Έφτασα πολλές φορές στο κόκκινο και γι’ αυτό εκτιμώ οτιδήποτε μου συμβαίνει και ευχαριστώ τον Θεό ακόμα και για τα ”γκρίζα” που μου έδωσε. Ξανασηκώθηκα μόνη μου!”

Για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη: ”Δεν έχει λήξει τίποτα. Όπως είπα και πριν, κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, ειδικά αν δεν έχεις δώσει δικαίωμα. Για ποιο λόγο να πάω στην εκπομπή της αν με καλούσε; Να φανταστείτε, όλο εκείνο το αρνητικό αφιέρωμα που έκαναν, ήταν δυο μέρες αφ’ ότου με είχαν καλέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής της εκείνη τη σεζόν. Να κάνω σαν αυτούς όλους τους άθλιους, που βρίζονται μεταξύ τους με τη μεγαλύτερη χυδαιότητα και την άλλη μέρα αγκαλιάζονται και φιλιούνται σαν να μην τρέχει τίποτα; Δηλαδή δεν φοράμε παντελόνια; Δεν έχουμε αξιοπρέπεια; Θα καθίσω εγώ απέναντι από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη; Δεν ανήκω σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Δεν μπορώ να παίξω θέατρο.”

Για τη Ρούλα Κορομηλά: ”Ούτε φίλες ούτε γνωστές υπήρξαμε ποτέ μεταξύ μας. Από την άλλη, μπορείτε να ανατρέξετε σε μια προηγούμενη απάντησή μου… Οι περισσότεροι άνθρωποι ή κάποιοι τουλάχιστον που υπάρχουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση, έχουν τους δικούς τους στόχους. Να προφυλάσσουν τον εαυτό τους και τη θέση τους, όπως εκείνοι νομίζουν καλύτερα. Εντάξει, δεν μου ήταν ευχάριστο! Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω…”

Για τον Στέφανο Σαρτίνι: ”…Όποτε βρισκόμαστε μιλάμε με τον Στέφανο. Ήταν ένα πολύ ωραίο κομμάτι της ζωής μου. Μου έδωσε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του.”

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!