Η 38χρονη τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαριάντα Πιερίδη, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town όπου και μίλησε σχεδόν για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και για τον αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη.


Για το γάμο: ”Στην προσπάθεια είμαι ακόμη, μη φανταστείς. Τέσσερις μήνες κράτησε ο ένας γάμος και έξι ο άλλος. Τα δώρα κάθε φορά τα χάριζα στους άντρες μου. Γι’ αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε”.”

Για το καμάκι: ”Το διακωμωδώ. Στην αρχή, όταν έκανα νυχτερινή εκπομπή, μου έρχονταν μυνήματα μέχρι κι από τις φυλακές της Κέρκυρας (γέλια).”

Για την εξωτερική της εμφάνιση: ”Έχω κάνει, αλλά όχι αισθητικές. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μου αισθητικές επεμβάσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα επάνω μου και δεν θέλω να πειράξω τίποτα. Το ότι έχω ένα καρούμπαλο στη μύτη μου αρέσει. Όπως και το ότι έχω λίγο πριονωτά δόντια.”

Για τη δουλειά της: ”Εμφανίζομαι σε συναυλίες που οργανώνονται σε συνεργασία με δήμους από όλη την Ελλάδα. Έχω δώσει και δύο φορές συναυλίες στην Αμερική, σε μεγάλα clubs, για την ομογένεια και θα ξαναπάω… Δεν είναι αρπαχτές, είναι πολύ ωραία οργανωμένες δουλειές και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου έχει τύχει να βρεθώ σε μαγαζιά, συνεργασίες πίστας που κατάλαβα όταν ήταν πλέον αργά, ότι ήταν αρπαχτές και φυσικά μετάνιωσα που συμμετείχα.”

Για το αν την έχουν πεσει στο σύντροφό της: ”Να πω την αλήθεια, έχει συμβεί και δεν με χάλασε. Για τον Δημήτρη δεν λυσσάνε μόνο γυναίκες, λυσσάνε και άντρες. Και δεν με χαλάει καθόλου. Κολακεύομαι όταν βλέπω να αρέσει. Εκτός κι αν δω κάποια ή κάποιον να του την πέφτει. Αν και τώρα που το λες, μια φορά σταμάτησα κάποιον στο παρά πέντε από το να τον χουφτώσει… Εγώ φταίω, που τον είχα πάει στο πάρτι ενός γκέι…”

Για το αν θα έριχνε μπουνιά σε κάποιον: ”Εύκολα! Και μιλάω για άτομα μέσα από τη δουλειά μας. Όταν κάποιος με ενοχλεί σταθερά και επαναλαμβανόμενα, αν δεν το βγάλω από μέσα μου, θα σκάσω.”

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!