Η Κατερίνα Παπουτσάκη, φωτογραφίθηκε για το περιοδικό Hello και μίλησε για πολλά…


Για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη »Λάρισα Εμπιστευτικό», όπου υποδύεται..

“Υποδύομαι τον κλασικό τύπο της φιλεναδίτσας του υπουργού, που αν και αφελής, ακόμα κι εκείνη δεν αντέχει το “μαζί τα τρώμε” και αντιδρά στις ρεμούλες του υπουργού, με τον τρόπο της φυσικά.” Για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα και τις συμβουλές που εκείνη της προσέφερε..

“Αρχικά, είμαι πολύ τυχερή που με επέλεξαν για αυτή τη δουλειά. Γνωρίζοντάς την ένιωσα συγκίνηση και δέος. Με εντυπωσίασε με την απλότητά της. Είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και νοιάζεται για όλους. Δοτική, ευγενική και με πολύ χιούμορ… Με συμβούλεψε σε σχέση με το πώς θα έλεγα τα τραγούδια στην παράσταση και με έκανε γρήγορα να ξεπεράσω το τρακ που είχα απέναντί της.”


Για την εξωτερική της εμφάνιση..

“Και ως γυναίκα και ως άνθρωπος νιώθω στην καλύτερη εποχή μου. Νιώθω γεμάτη! Και φυσικά θα ήμουν κι εγώ καλύτερα, όπως όλος ο κόσμος, αν δεν βιώναμε αυτή τη βαθιά κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και πολιτισμική και κοινωνική, κι έχει σημασία να είμαστε συνειδητοποιημένοι απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση. Να μπούμε στην ουσία των πραγμάτων, να προβληματιστούμε, να αντιδράσουμε, να δράσουμε! Ιδιαίτερα στον χώρο της τέχνης.”


Για το τι θα ήθελε να αλλάξει πάνω της..

“Η εικόνα μας είναι η ψυχή μας! Είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, που θέλει δουλειά για να πλουτίζουμε τα συναισθήματά μας, τη γνώμη μας, για να κερδίζουμε τους στόχους μας -κοινωνικούς, συλλογικούς, προσωπικούς. Αν αυτός είναι στο επίκεντρο, δεν νιώθεις ανασφάλεια για την εξωτερική σου εμφάνιση, γιατί όχι μόνο είναι άφθαρτος, αλλά είναι στο χέρι σου να τον κάνεις ομορφότερο.” Για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα..

“Μία σχέση είναι αμφίδρομη και γίνεται δυνατή αν περισσεύουν συναισθήματα. Αν πλημμυρίζει από αγάπη, πάθος, συντροφικότητα, χαρά, εμπιστοσύνη, κατανόηση. Να νιώθεις γεμάτος από συναισθήματα όχι μόνο για το σύντροφό σου, αλλά για τον κόσμο όλο.”


Για τη συμβίωσή της με τον Ορέστη..

“Ίσως η ένταση των υποχρεώσεων της δουλειάς, που πολλές φορές σε κάνει να μην έχεις προσωπικό χρόνο. Ε, και η ακαταστασία μου! (γέλια) Κυρίως όταν προσπαθώ να τα προλάβω όλα.”

Για το αν θέλει να γίνει μητέρα..
“Δεν το βλέπω τόσο κοντά (σ.σ. το επόμενο καλοκαίρι), αλλά όποτε συμβεί, μόνο λατρεία μπορώ να νιώσω και συγκίνηση. Αγαπώ τόσο πολύ τα παιδιά και νιώθω πάντα την ανάγκη να προσφέρω, που ποτέ δεν μου πέρασε η σκέψη πως μπορεί να μην είμαι γεννημένη για να γίνω μητέρα.”

Διαβάστε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί!