Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή, που τέλη Μαΐου έγινε μανούλα , σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town” παραδέχεται ότι έχει να κοιμηθεί περίπου 60 νύχτες και παρόλο που θα ήθελε να κοιμηθεί λιγάκι -ένα γεμάτο 8αωράκι- δηλώνει ότι το συναίσθημά της για το παιδάκι της δεν αλλάζει.

 

Σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης: ”Έχω χάσει αρκετά από αυτά που πήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – με αρκετή δυσκολία ομολογώ. Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να τρώει από το πρωί ως το βράδυ και να είναι υπερβολικά αδύνατη. Όλες οι φίλες και οι γνωστές μου που είναι αδύνατες προσέχουν πολύ τη διατροφή τους. Εγώ έχω σχεδόν ξεχάσει το βραδινό φαγητό.”

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν πήρε στην αγκαλιά της την κορούλα της: ”Χάρηκα πάρα πολύ που ήταν ο Νάσος μαζί μου εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν έχουν εφευρεθεί λέξεις που να περιγράφουν αυτό το συναίσθημα , αυτό που νιώθεις την ώρα που βλέπεις το παιδί σου. Είσαι τόσο ”ντοπαρισμένος” από διαφορετικά, έντονα συναισθήματα -χαρά, αγωνία να δεις το μωρό σου, έκπληξη, ανακούφιση- που δεν μπορείς να το περιγράψεις…”

Ο σύζυγός της ασχολείται πολύ με την μικρή: ”Οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο έδειξαν στον Νάσο πώς να αλλάζει το παιδί κι εκείνος τα έδειξε σ’ εμένα όταν γυρίσαμε στο σπίτι. Εκείνος μου έδειξε πώς να την κάνω μπάνιο και πώς να την αλλάζω. Συμμετέχει σε όλα κανονικά.”

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Η Ζέτα είναι 3 σε 1: Όμορφη, ταλαντούχα και καλό παιδί. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;”

Σταμάτης Φασουλής: ”Ζηλεύω το ταλέντο του, ζηλεύω τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του. Είναι από τους λίγους που κάνουν τη διαφορά στο θέατρο. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, εκείνος ξέρει τι σημαίνει για μένα.”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: ”Πολύ καλός μου φίλος και από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο Χριστόφορος με τις δουλειές του έχει αποδείξει το ταλέντο του. Για μένα, είναι ακόμη ο άνθρωπος που τηλεοπτικά μου έδωσε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Και δεν το ξεχνάω.”

Για την επιθυμία των ομοφυλόφιλων να αποκτήσουν παιδί, μιας και η ίδια είχε στη σειρά ”Δυο μέρες μόνο” τον ρόλο μιας ομοφυλόφιλης που έγινε μητέρα: ”Η άποψή μου από τότε είναι η ίδια: Ένα παιδί για να μεγαλώσει χρειάζεται αγάπη. Αγάπη μπορούν να του προσφέρουν άνθρωποι με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Από κει και πέρα, αν μεγαλώσεις με gay γονείς, δεν είναι απαραίτητο πως θα γίνεις gay, όπως αν μεγαλώνεις με straight γονείς δεν γίνεσαι απαραίτητα straight. Σεξουαλική προτίμηση είναι, όχι κολλητική ασθένεια! Επίσης, και από την πλευρά του μωρού, θεωρώ πως από το να μεγαλώνει σε ένα ίδρυμα καλύτερα είναι να μεγαλώνει σε ένα σπίτι με αγάπη.”

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!