Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο περιοδικό OK για το πώς έχασε τα 13 από τα 18 κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, για τη γέννηση της κόρης της, για το χρώμα των μαλλιών της αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Για την κόρη της: ”Είναι μοναδικά τα συναισθήματα που νιώθω μετά τον ερχομό της κόρης μου. Δεν περιγράφονται. Οι μήνες που πέρασαν είχαν τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές τους. Μόλις γεννήθηκε η μικρή, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Μπρούνο μετά τη βάφτισή της . Αλλά κρατάμε τις καλές στιγμές”.

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της: ”Τα 13 κιλά τα έχασα τους δύο πρώτους μήνες μετά τη γέννα. Όμως ξενυχτούσα πολύ και δεν έτρωγα, που δεν είναι και το πιο σωστό. Μου έχουν μείνει τα πέντε τα οποία θέλω αν χάσω με γυμναστική, ενώ άρχισα να προσέχω ξανά τη διατροφή μου!… Στα γλυκά δεν λέω όχι. Στην εγκυμοσύνη μου έτρωγα πολλά, όμως τα έκοψα μόλις γέννησα. Έχω να φάω γλυκό από το Δεκαπενταύγουστο”.

Επιπλέον, το πρωινό της αποτελείται συνήθως από γάλα με δημητριακά, ενώ για το μεσημεριανό της γεύμα προτιμά να καταναλώνει ψητά ψάρια, όπως τσιπούρα, ξιφία και γλώσσα, τα οποία συνδυάζει με βραστά λαχανικά. Τα όσπρια -φακές- και τα λαδερά -αρακάς και φασολάκια- δεν απουσιάζουν από το εβδομαδιαίο της διατροφολόγιο. Πάντα όμως, συνοδεύει το φαγητό της με σαλάτα και μαύρο ψωμί. Τέλος, προσπαθεί να μην τρώει μετά τις 8 το βράδυ και το βραδινό της γεύμα είναι ή γιαούρτι ή σαλάτα, ενώ αγαπημένα της σνακ, οι μπάρες δημητριακών.


Για τα μαλλιά της: ”Θέλω να επανέλθω στο ξανθό. Στην εγκυμοσύνη τα είχα σκουρύνει, δίνοντάς τους σοκολατί χρώμα. Τώρα έχω υιοθετήσει το μελί και πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα είμαι πάλι ξανθιά”.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: ”Είμαι 27 χρονών. Ο χρόνος που περνάει είναι φίλος μου. Γιατί να μην είναι; Κάθε ηλικία έχει τα ωραία της. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω – αργότερα δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις. Είμαι υπέρ μόνο του ωραίου αποτελέσματος, που δεν σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Όμως, δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να σκεφτώ αν θα έκανα ή όχι…”.

Διαβάστε περισσότερα στο OK που κυκλοφορεί!