Η Έλντα Πανοπούλου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Η ηθοποιός κατάφερε να χάσει 33 ολόκληρα κιλά και τώρα ζυγίζει μόλις 63 κιλά..

Μίλησε για την αλλαγή της αυτή, για τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της να αδυνατίσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που είχε εισπράξει κατά διαστήματα με άσχημα και επικριτικά σχόλια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν την πιστεύουν πως έχασε τα κιλά: “Με έχει κουράσει το να μην γίνεται δεχτή η απάντησή μου. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά δεν με πιστεύουν. Μου λένε οι φίλες μου για κάποιους που τις ρωτούν για μένα: “Τους ορκιζόμαστε ότι δεν έχεις κάνει επέμβαση, αλλά δηλώνουν “Αδύνατον!”

Για το πως την αντιμετώπιζαν στο παρελθόν, είπε: “Με εμένα συνέβη το εξής. Είχα την ευλογία να γίνω αγαπητή έτσι όπως ήμουν. Μία δύο φορές μόνο, που δεν με είχαν αναγνωρίσει, άκουσα άσχημα σχόλια. Όπως κάποτε που διαπληκτιστήκαμε με έναν οδηγό και είπε: “Άντε βρε χοντρή!” Όταν κατέβηκα από το αυτοκίνητο, γιατί πάντα μου αρέσει να λύνω τα όποια προβλήματα με τη συζήτηση, μου είπε: “Αχ εσείς είστε κυρία Πανοπούλου; Πόσο σας αγαπώ και πόσο μου αρέσετε!” Το κακό σχόλιο είχε ξεχαστεί.”

Όσον αφορά τις σχέσεις της, η Έλντα δήλωσε: “Σχεδόν πάντα ήμουν η ευτραφούλα ή αν θες ζουμερούλα. Ξεκίνησα να παίρνω βάρος απ΄ την εφηβεία μου, λόγω μιας θεραπείας που έκανα με ενέσεις πενικιλίνης για τις αμυγδαλές μου και όταν έχασα αυτά τα κιλά, τα οποία κατόπιν ξαναπήρα, ήμουν 19-20. Στην ηλικία δηλαδή που επί της ουσίας ξεκινά η ερωτική ζωή μιας γυναίκας. Μέχρι και τα 28 μου χρόνια που παντρεύτηκα, είχα φλερτ ή έκανα σχέσεις με πολύ νόστιμα και γοητευτικά πλάσματα. Νομίζω ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που το κουβαλάνε.”

Στη συνέχεια μίλησε για τα κόμπλεξ που έχουν οι γυναίκες: “Το κόμπλεξ απωθεί τους άλλους γιατί αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας. Όταν κάποιος έχει στο βλέμμα του τη σιγουριά του “εντάξει είμαι, μια χαρούλα είμαι” εκπέμπει άλλα πράγματα. Η ευτυχία δεν βρίσκεται στην ζυγαριά. Το ξέρουν αυτό οι γυναίκες; Υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν τα περισσότερα κιλά. Έχω γνωρίσει αρκετούς.”

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου ακόμα: “Όχι τουλάχιστον σήμερα που μιλάμε. Αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα με κάνει να το ξανασκεφτώ, γιατί όχι; Έχω μάθει να αφήνω ανοιχτά παράθυρα στη ζωή μου. Ένα παιδί όμως θα ήθελα να έχω. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να υιοθετήσω. Και αν ακόμα είμαι στο στάδιο της σκέψης, είναι γιατί με προβληματίζει το μέγεθος της τεράστιας ευθύνης. Μπράβο σε όσους το έχουν κάνει ήδη!”