Αυτό που όλοι οι τηλεθεατές του «Εzel» περιμένατε  έφτασε! Η τελική αναμέτρηση  του Εζέλ  και  του Τζεγκίζ  θα γίνει και μάλιστα σύντομα. Οι δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της Εισάν θα βρεθούν αντιμέτωποι και η οργή θα έχει τον πρώτο  λόγο.

Ο Ezel είναι εξαιρετικά θυμωμένος αφού ο Τζεγκίζ  έζησε τη ζωή που εκείνος έπρεπε να ζήσει. Του πήρε και τα λεφτά αλλά και τη γυναίκα που αγαπούσε ενώ εξαιτίας του πέρασε το μεγάλο μέρος της ζωής του, πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Μετά τη σύγκρουση των δύο ανδρών  ο κακός της υπόθεσης αιμόφυρτος παρακαλά τον  Ezel να τον αφήσει να ζήσει όμως ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Η Εισαν όπως βλέπετε είναι ένα βήμα πριν από το θάνατο εξαιτίας του άλλοτε συνεργάτη του.

Στο τέλος ο Εzel  με τη βοήθεια ενός φίλου ρίχνουν τον ραδιούργο Τζεγκίζ κάτω από τη γέφυρα σφραγίζοντας έτσι το φινάλε αυτής της ολέθριας σχέσης.

Σας παρουσιάζουμε το τελικό επεισόδιο 71 τα τελευταία 4 λεπτά με υπότιτλους στα Ελληνικά δείτε ο Εζέλ πεθαίνει τελικά η ζει ! Στον φάρο αφού έχει ανοίξει η πόρτα και χαμογελάει ο μικρός κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση που έκανε στα μαλλιά του ο Εζέλ!!!

Πηγή: tv-movies.pblogs.gr