Η 39χρονη Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε στο περιοδικό “Glam” για τα επαγγελματικά της βήματα στην Τουρκία και το Λος Άντζελες, για το σύντροφό της και τη μητρότητα αλλά και για τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική εκστρατεία της Αίγινας.


Για την Αίγινα: “Κατάγομαι από την Αίγινα. Οι αναμνήσεις μου από τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καλαοκαίρι “μυρίζουν” Αίγινα κι ας μεγάλωσα στην Αθήνα… Όταν αποφασίστηκε να ξεκινήσει η εκστρατεία, ο μπαμπάς μου, που τότε ήταν αντιδήμαρχος, σκέφτηκε να είμαι εγώ το κεντρικό πρόσωπο”.


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Λος Άντζελες: “Αυτό που με παίδεψε περισσότερο στο L.A. ήταν οι φιλίες… Δέχτηκα μεγάλα πλήγματα που τώρα τα ξεπερνάω. Ήταν η πρώτη φορά που εμπιστεύθηκα ανθρώπους και με πρόδωσαν. Στην αρχή φαίνονταν θερμοί και καλοί, αλλά στην πορεία συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται… Βρίσκεσαι σε καταστάσεις στις οποίες κάποιοι ή θα σε φάνε ή θα τους φας! Ευτυχώς δεν με έχουν φάει ακόμη. Είμαι ζωντανή!”.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: “Αν με ρωτούσες πριν από ένα χρόνο θα σου απαντούσα αμέσως όχι. Μόλις έκανα όμως την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους, είπα: “Τώρα μπορώ να κάνω και παιδιά!” Αυτό είναι δικό μου μέτρο”.

Για το σύντροφό της: “Δεν γίνεται να έχεις σχέση από απόσταση. Οπότε θα σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι Έλληνας!”

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό “Glam” που κυκλοφορεί!