Σε ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολέγιο νέοι φοιτητές με όρεξη για γνώση και πάθος για τη ζωή, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος και να ξεκινήσουν τη ζωή τους δυναμικά μέσα από συγκρούσεις, έρωτες και σχέσεις που μπερδεύονται.

Τη σκηνοθεσία της καθημερινής κοινωνικής νεανικής σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης και σενάριο ομάδα σεναριογράφων.

Πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Σταύρου, Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Λίλη Τσεσματζόγλου. Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Νίκος Γαλανός, Άννα Αδριανού. Παίζουν: Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Δρίτσας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιώργος Κορμανός, Ηλέκτρα Τσακαλία, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρέντη, Μυρτώ Αυγερινού, Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου, Νάστια Βραχάτη, Βασιλική Αγγελή, Στέφανος Μουαγκιέ, Νίκη Γρανά, Χαρά Μακρυστάθη, Μόνικα Mac Shane.

Η σειρά θα διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό κολέγιο και οι σκηνογράφοι επέλεξαν να στήσουν ένα ολόκληρο κολέγιο στο πλατό αντί να χρησιμοποιήσουν φυσικούς χώρους. Το μόνο που θα είναι αληθινό θα είναι η πρόσοψη του σχολείου για την οποία θα επιλεγεί κάποιο από τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά ιδρύματα.