Όμορφη, ανανεωμένη, ξεκούραστη και με άκρως καλοκαιρινό look, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε την εμφάνιση της, την περασμένη εβδομάδα, στο «Πεντελικόν». Με την παραγωγό των συναυλιών της, Άντρη Ορφανίδου, αποφάσισαν να γευματίσουν μαζί, συζητώντας τις λεπτομέρειες για κάποια live της ερμηνεύτριας, τα οποία και θα κλείσουν επισήμως το συναυλιακό της πρόγραμμα. Δεν είναι, ωστόσο, μόνον αυτές οι επαγγελματικές υποθέσεις της Νατάσας με την τόσο αναγνωρίσιμη λαϊκή φωνή.


Η ερμηνεύτρια, που έχει ένα μοναδικό τρόπο να «αγγίζει» με τα τραγούδια της τις πιο ευαίσθητες πτυχές μας, βρίσκεται ήδη στο στούντιο, καθώς έχει ξεκινήσει την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου. Αν κρίνει κανείς από τις παλιές δισκογραφικές συνεργασίες τους, θ’ ακούσουμε και πάλι μελωδίες που θα «χαραχθούν» αμέσως στο μυαλό και την καρδιά των θαυμαστών της. Ο νέος δίσκος της θα κυκλοφορήσει σε περίπου 15 ημέρες.

Πέρα από αυτό, σε λίγο καιρό, η πάντα αεικίνητη καλλιτέχνις θα βρεθεί επί σκηνής, για να αρχίσει τις πρόβες και την προεργασία του προγράμματος το οποίο θα παρουσιαστεί τη φετινή σεζόν στο «Βοτανικό». Η συνεργασία της με τη Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, Μαρινέλλα, θα ταράξει τα «νερά» της νυχτερινής Αθήνας, και όλοι περιμένουν αυτό το μοναδικό «αντάμωμα» των δύο υπέροχων φωνών τους. Στο γεγονός της πολυαναμενόμενης αυτής συνάντησης θα πρέπει, φυσικά, να προσθέσουμε και το όνομα του ανθρώπου που θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος, που δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος «κουβαλάει» τη δική του ιστορία. Με τη Μαρινέλλα μάλιστα, συνεργάστηκε και στην παράσταση «Μαρινέλλα, Το μιούζικαλ».

Η συνεύρεση των τριών εκρηκτικών και δυναμικών προσωπικοτήτων επί σκηνής κάνει τους πάντες να ανυπομονούν για το τελικό αποτέλεσμα. Ύστερα από όλα αυτά, και όπως, άλλωστε, μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, η Νατάσα είναι στα καλύτερα της!

Διαβάστε περισσότερα στο OK που κυκλοφορεί!