Το σήριαλ “Μυστικά της Εδέμ” επιστρέφει για 4η χρονιά με συγκλονιστικές εξελίξεις και ιστορίες. Ίντριγκες, πάθη, μίση, προδοσίες αλλά και θάνατοι πρόκειται ναμας καθηλώσουν.


Από χθες μάλιστα έχει αρχίσει να παίζει και το τρέιλερ της σειράς από όπου είναι και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.


Όσο για το τι θα δούμε τη φετινή σεζόν περιληπτικά…

Ένας μυστηριώδης άντρας  θα  φέρει  τα πάνω κάτω στα «Μυστικά της Εδέμ» την νέα σεζόν. Αυτός θα είναι ο πατέρας του Λουκά και της Εριέτας!

Ο μυστηριώδης άντρας λοιπόν θα αποκαλύψει στην Νταίζη πως ο Πέτρος  της έχει φάει  πολλά λεφτά  και αυτή θα γίνει  «σκύλα»  και θα θελήσει να τον εκδικηθεί.

Δεν του έφταναν του Πέτρου οι βαρύτατες κατηγορίες της Νταίζης, θα αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα τον στείλει στο νοσοκομείο.

Η Εριέττα  θα μάθει πως ο μυστηριώδης άντρας είναι ο πατέρας της όμως το χαμόγελό της θα παγώσει αφού η Μελίτα, που είναι και η μεγαλύτερη αντίζηλος  της,  θα της ακυρώσει το άλλοθι.

Πριν  όμως βρεθεί  στης φυλακής τα σίδερα  η  Εριέττα θα βρίσει τη Μελίτα και θα της πει κατάμουτρα κάποιες αλήθειες. Ότι δηλαδή ο Στέφανος  θέλει εκείνη  και πως θα πρέπει να το χωνέψει  αυτό!