Το 64ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή (2 Σεπτεμβρίου) στη Βενετία. Μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί που έχουν παρευρεθεί είναι πάρα πολλοί, ανάμεσα στους οποίους και η Gwyneth Paltrow, η Kate Winslet, η Monica Bellucci, η Evan Rachel Wood η Keira Knightly, ο Michael Fassbender και ο James Franco.

Τη Δευτέρα (5 Σεπτεμβρίου) ο Colin Firth παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ για το photocall της ταινίας Tinker, Tailor, Soldier, Spy”.


Ο James Franco παρευρέθηκε στο photocall και στην πρεμιέρα της ταινίας “Sal”, το Σάββατο και την Κυριακή (3 και 4 Σεπτεμβρίου).

Ο ηθοποιός Michael Fassbender εμφανίστηκε την Κυριακή (4 Σεπτεμβρίου) στο photocall της ταινίας “Shame”.

Με μία μαύρη τουαλέτα Valentino εμφανίστηκε η Monica Bellucci στην πρεμιέρα της ταινίας  ‘Un Ete Brulant’.

Η Gwyneth Paltrow εθεάθη στην πρεμιέρα της ταινίας Contagion φορώντας μία υπέροχη μπεζ τουαλέτα και κοσμήματα Bulgari.


Την προηγούμενη μέρα η Gwyneth βρέθηκε στο Φεστιβάλ για το photocall της ταινίας Contagion φορώντας ένα υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα Prada.

Η Kate Winslet πήγε στο Φεστιβάλ φορώντας ένα μαυρο-ασπρο φόρεμα Stella McCartney για την πρεμιέρα της ταινίας της Mildred Pierce.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας Mildred Pierce φορώντας τουαλέτα Alessandra Rich, παπούτσια Christian Louboutin, τσαντάκι Ferragamo και κοσμήματα Bulgari.

Η Evan Rachel Wood εμφανίστηκε την προηγούμενη μέρα στο photocall της ταινίας Mildred Pierce.

Η Keira Knightley εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας A Dangerous Method φορώντας μία υπέροχη τουαλέτα Valentino.

Την προηγούμενη μέρα η Keira εμφανίστηκε στο photocall της ταινίας A Dangerous Method φορώντας φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou.