Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» θα υλοποιήσει το 17ο «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 3, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον πρώτο όροφο του Golden Hall, (Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν δωρεάν όσες γυναίκες προσέλθουν, και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους.
Επίσης, στα πλαίσια του μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους, το Golden Hall υποστηρίζει ενεργά το έργο της Εκστρατείας και προσφέρει τη δυνατότητα να βρίσκεται εκεί για όλο τον Οκτώβριο διαθέτοντάς της ειδικό χώρο για την πώληση των t-shirt και άλλων ειδών με σήμα τον «Στόχο».

Καλούμε όλες τις γυναίκες να επισκεφθούν το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» της Εκστρατείας «Στόχου» για να εξεταστούν. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά! Σας περιμένουμε όλες.

Μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας τα προϊόντα με σήμα τον «Στόχο» βοηθάτε να συγκεντρωθούν έσοδα για δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης!

Το «Περίπτερo Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Ευρωιατρικής, της ROCHE και του Golden Hall. Χορηγοί της Εκστρατείας είναι η πιστωτική κάρτα Euroline Style της Eurobank, η κρέμα Olay, τα ζυμαρικά Melissa και οι εταιρείες Forthnet, OgilvyOne, Linakis+Associates και ΕΛΕΔ. Χορηγός Επικοινωνίας: Metrorama.