Αποτελώντας το πρώτο στα χρονικά προϊόν Absolue Precious Cells που έχει σχεδιαστεί για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, το Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης Absolue Precious Cells έχει μία, εξαιρετικά υψηλή φιλοδοξία: την απόλυτη υπεροχή. Με εκχύλισμα λιναρόσπορου, το οποίο διεγείρει την έκφραση του κολλαγόνου, επιτυγχάνεται μετά από 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα να δείχνει αναπληρωμένη. Η υφή της βελτιώνεται και η ευαίσθητη περιοχή του λαιμού δείχνει πιο λεία, σαν να έχουν εξαλειφθεί οι πτυχώσεις.

Τα βλαστοκύτταρα είναι τα πιο συναρπαστικά κύτταρα της επιδερμίδας, χάρη στην ικανότητά τους να εμπεριέχουν τη φυσική ικανότητα αυτοανάπλασης της επιδερμίδας.
Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, τα Ερευνητικά μας Εργαστήρια μελετούν με πάθος τον εκπληκτικό ρόλο των βλαστοκυττάρων. Αυτές οι πολυετείς έρευνες έχουν οδηγήσει σε καθοριστικές ανακαλύψεις:
πρώτον, ο αριθμός των επιδερμικών βλαστοκυττάρων και των απογόνων τους δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Στην ουσία, αυτό που αποδυναμώνεται είναι η ενεργητικότητα των κυττάρων,
δεύτερον, η ποιότητα του περιβάλλοντός τους επηρεάζει τη λειτουργία τους.

Από αυτά τα ερευνητικά ορόσημα γεννήθηκε η πιο πολύτιμη σειρά προϊόντων της Lancôme: η Absolue Precious Cells, μια μοναδική σειρά προϊόντων που συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα με τις αισθησιακές υφές. Χάρη σε μια νέα επιστημονική καινοτομία της μάρκας, η σειρά εμπλουτίζεται σήμερα με το Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης, το οποίο ενσωματώνει ενεργά συστατικά για πιο ολοκληρωμένη* αναδομητική δράση και βέλτιστα οφέλη αυτοανάπλασης της επιδερμίδας.

Ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης που σχεδιάστηκε, για να διατηρεί το περιβάλλον μιας νεανικής επιδερμίδας: τα βλαστοκύτταρά της.

Ανακάλυψη για το 2011: τα Ερευνητικά μας Εργαστήρια αποκαλύπτουν το ρόλο του ανώτερου κυρίως δέρματος

Τα Εργαστήρια της Lancôme αποκάλυψαν την εκπληκτική δύναμη του ανώτερου κυρίως δέρματος. Παίζει ένα ρόλο-κλειδί: διασφαλίζει την αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα στην επιδερμίδα και το κυρίως δέρμα. Καθοριστικά για τη συνολική λειτουργία του δέρματος, τα βασικά συστατικά του ανώτερου κυρίως δέρματος είναι τα κολλαγόνα XII και XVI που ανευρίσκονται αποκλειστικά σε αυτή την περιοχή. Η ακεραιότητα του ανώτερου κυρίως δέρματος είναι απαραίτητη, για να διασφαλίζεται η ομοιόσταση της επιδερμίδας, καθώς και η βέλτιστη επιδερμική ανάπλαση και διαφοροποίηση.

Στο Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης Absolue Precious Cells, η Lancôme έχει επιλέξει ένα εκχύλισμα που έχει την ικανότητα να δρα και στους δύο αυτούς τύπους κολλαγόνου, για να ενδυναμώνει αυτή την καθοριστικής σημασίας περιοχή.

Αποτελώντας το πρώτο στα χρονικά προϊόν Absolue Precious Cells που έχει σχεδιαστεί για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, το Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης έχει μία, εξαιρετικά υψηλή φιλοδοξία: την απόλυτη υπεροχή.

Η υπεροχή της επιστημονικής εξειδίκευσης της Lancôme, μιας μάρκας που πρωτοπορεί στην έρευνα των βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας.

Η υπεροχή των συστατικών με τις εξαιρετικά πολύτιμες ιδιότητες. Το Pro-XylaneTM, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αντιγηραντικά μόρια της Lancôme, συνδυάζεται με ένα μοναδικό σύμπλεγμα: το Σύμπλεγμα Αναδόμησης Κυρίως Δέρματος. Στο επίκεντρό του: ένας συνδυασμός εκχυλίσματος λιναρόσπορου και ενός εκχυλίσματος Malus domestica (μήλου) που προσφέρει εξαιρετικά αντιγηραντικά οφέλη.

Το εκχύλισμα λιναρόσπορου διεγείρει την έκφραση του κολλαγόνου XVI, ενισχύοντας παράλληλα την έκφραση του κολλαγόνου XII: το ανώτερο κυρίως δέρμα αναδομείται, προκειμένου να ενισχύεται η επικοινωνία μεταξύ κυρίως δέρματος-επιδερμίδας. Η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νεανική: ο αριθμός και το μήκος των ρυτίδων μειώνονται σημαντικά, ενώ η ελαστικότητα και η όψη της επιδερμίδας βελτιώνονται.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος, η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και πιο ελαστική**. Σταδιακά και με συστηματική χρήση, επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα: μετά από χρήση για μόλις μία εβδομάδα, η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή και πιο πυκνή**. Μετά από 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα δείχνει αναπληρωμένη. Η υφή της βελτιώνεται, και η ευαίσθητη περιοχή του λαιμού δείχνει πιο λεία, σαν να έχουν εξαλειφθεί οι πτυχώσεις.

Τέλος, η υπεροχή της αισθησιακής εμπειρίας. Μια απολαυστική υφή απαλού γαλακτώματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, και προσφέρει αίσθηση ελαφριάς λείανσης και άμεση λάμψη υγείας. Η τελική πινελιά αυτής της πολυτελούς εμπειρίας είναι το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Absolue Precious Cells με τις νότες τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, οι οποίες συνδυάζονται με μια βελούδινη βάση από νότες ίριδας και σανταλόξυλου.


Πηγή: poshfashionnews.blogspot.com