Το μοντέλο-ηθοποιός Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε στο περιοδικό Grazia τα μυστικά της για τέλειο σώμα αλλά και τη διατροφή που ακολουθεί για να διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της.

Η μητέρα της Rosie την έμαθε πως μία γυναίκα μπορεί με γυμναστική και σωστή διατροφή να δείχνει τέλεια και όμορφη συνεχώς αλλά για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να ιδρώσει πράγμα που δε φοβίζει καθόλου το 24χρονο μοντέλο. Βέβαια η Rosie έχει και 3 προσωπικούς γυμναστές αλλά αυτό δε χρειάζεται να πτοεί και εμάς τις κοινές θνητές.


Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Grazia… “Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Έχω 3 προσωπικούς γυμναστές- τον James Duigan στο Λονδίνο, τον Jason Walsh στο Λος Άντζελες και το φίλο της τον Justin στη Νέα Υόρκη. Έτσι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην πηγαίνω στο γυμναστήριο όπου κι αν βρίσκομαι”.

Από την άλλη μεριά η Rosie Huntington-Whiteley θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό και το θέμα της διατροφής μιας και ο τρόπος που τρέφεσαι δείχνει κατά πόσο σέβεσαι και αγαπάς το σώμα σου. Δεν μπορείς να του πετάς συνεχώς “σκουπίδια” γιατί με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεις πως δεν το αγαπάς.

[nggallery id=1864]