Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό Hello για τον ανταγωνισμό με τη Δέσποινα Βανδή, για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και για το γιο της Αλέξανδρο.

Για τη Δέσποινα Βανδή:

«Με την Δέσποινα δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σύγκριση, γιατί έχει κάνει πολύ πιο μεγάλη καριέρα από εμένα, είναι μεγαλύτερο όνομα και ούτε καν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι είμαι ίση μαζί της. Άρα γιατί να μην μπορούμε να συνεργαστούμε;»

Για την καθημερινότητά της με το γιο της:

«Περιμένω το πρώτο του φιλί. Τον ακούω όταν ξυπνάει, συνήθως πολύ νωρίς. Κάνω πως κοιμάμαι για να καλοδεχτώ το φιλί της καλημέρας του, όταν έρχεται στο κρεβάτι μου για να με ξυπνήσει. Ψωνίζουμε παρέα στο σούπερ μάρκετ, ζωγραφίζουμε, κάνουμε face painting, παίζουμε με τις πλαστελίνες. Ακόμα και πατίνια μέσα στο σπίτι κάνουμε! Επίσης το βράδυ μετά το μπάνιο θα ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και θα δούμε παιδικά. Είναι η ώρα της μεγάλης μας αγάπης με αγκαλιές και φιλιά».

Για τη σχέση της με τον Κύπριο επιχειρηματία:

«Άνοιξα την τηλεόραση και είδα ότι έχω σχέση με Κύπριο επιχειρηματία. Με χιούμορ λοιπόν άρχισα να αναρωτιέμαι “λες να έχω όντως σχέση και να μην το κατάλαβα;” Όταν λέγεται κάτι με τόση σοβαροφάνεια και ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν ισχύει, δεν υπολογίζουν πως θίγονται άνθρωποι και καταστάσεις. Θίγουν εμένα και τους άλλους. Απάντησα λοιπόν μέσω twitter ότι πρόκειται για αρλούμπες και ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα συνεχίζεται απ’ ότι έχω μάθει. Ε, λοιπόν δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σχέση και δεν υπάρχει!»

Για τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη:

«Αν και δεν αφορά κανέναν, ναι υπάρχει. Ψέμματα δεν θα σας έλεγα. Θα αρκεστώ όμως σε αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου με αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, το θεωρώ άδικο. Δεν μου αρέσει. Χτυπάνε μαζί με μένα και κάποιον ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό το θέμα».

Διαβάστε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί!