Ο Κώστας Μαρτάκης φωτογραφήθηκε για το OK! στην Κύπρο και αποκάλυψε κρυφές πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να δραστηριοποιηθεί εύκολα στον χώρο του τραγουδιού;

Εύκολα μπορεί να μπει, το θέμα είναι αν μπορεί να παραμείνει.

Εσύ πώς καταφέρνεις να ξεχωρίζεις;

Πιστεύω με τα τραγούδια και τη φωνή μου. Αυτά είναι που θεωρώ τα πιο σημαντικά, αφού είμαι τραγουδιστής. Αν ήμουν μοντέλο, θα προσπαθούσα να ξεχωρίσω με την εξωτερική μου εμφάνιση. Όμως είμαι τραγουδιστής και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να ξεχωρίζω με τη φωνή μου.

Έχεις κάποιους συναδέλφους σου που θαυμάζεις πραγματικά;

Γενικά δεν έχω πρότυπα, σε μια προσπάθεια να είμαι ο εαυτός μου. Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες, τον καθένα με το ύφος και τον τρόπο που κινείται γενικά, και ιδιαίτερα τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιάννη Πάριο. Ποτέ, όμως, δεν έχω προσπαθήσει να τους μιμηθώ.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να καθίσεις στην καρέκλα του κριτή, σε μια επιτροπή talent show;

Μου έχουν κάνει πρόταση –όχι επίσημα όμως– για το επόμενο Dancing with the stars. Όσον αφορά την παρουσία μου ως κριτής σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το κάνω, διότι δεν μου αρέσει να κρίνω τους άλλους. Και από άποψη εμπειρίας θα ήταν δύσκολο, διότι δεν μετρώ χρόνια στον χώρο του τραγουδιού για να κρίνω μελλοντικούς συναδέλφους. Θα μου πεις βέβαια, έχεις εμπειρία να κρίνεις χορευτές; Όχι, αλλά στο Dancing χορεύουν επώνυμοι, γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και γενικά είναι πιο χιουμοριστική κατάσταση. Οπότε, λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το παιχνίδι συμβάλλω κι εγώ σε έναν καλό σκοπό.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες και βρέθηκες –όπως λέμε– «στα πατώματα»;

Μέχρι τώρα έχω ζήσει δύο μεγάλους έρωτες. Ο ένας ήταν λίγο πριν μπω στο τηλεπαιχνίδι και ίσως να ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να κάνω μια νέα αρχή, ήταν η αφορμή που μπήκα στο talent show. Προηγουμένως δεν θα το έκανα, ντρεπόμουν πάρα πολύ, ποτέ δεν τραγουδούσα μπροστά σε κόσμο, ούτε καν στους φίλους μου και την οικογένειά μου. Αυτό, βέβαια, άλλαξε από τότε.

Όταν θα είσαι ερωτευμένος, θα το δηλώσεις ο ίδιος στα media;

Είτε είμαι είτε δεν είμαι δεν θα βγω ποτέ να το πω. Αν με δουν, καλώς. Δεν θα το διατυμπανίσω όμως. Είναι κάτι που αφορά εμένα. Γιατί ακόμη και τώρα που δεν θέλω να απασχολώ τον κόσμο με την προσωπική μου ζωή, δεν σημαίνει ότι κρύβομαι. Είναι απλώς ένα δικό μου θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.