Η Νόνη Δούνια, 39, έχει καταφέρει να μη βγει ποτέ από την ζωή μας. Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός, και πάνω απ’ όλα μαμά, μίλησε στο People για όσα κάνει και αγαπά αλλά και για τον άσβηστο έρωτα της για τον σύζυγο της.

Ανήκεις, τελικά, στις γυναίκες που έχουν ανάγκη να εργάζονται, ακόμα και να έχουν γίνει μητέρες;

Τα δύο πρώτα χρόνια αφότου γέννησα τα παιδιά μου, είχα αποφασίσει να μην εργαστώ. Ήθελα, όμως, πάντα να είμαι ανεξάρτητη και να έχω το δικό μου πορτοφόλι. Κι αν δεν έκανα τηλεόραση, θα έκανα κάτι άλλο. Βεβαίως, αυτό που κάνω τώρα το κυνήγησα η ίδια. Δεν με πήραν από το ΣΚΑΪ (σ.σ στην εκπομπή που παρουσιάζει “Γονείς από Κούνια”) και μου είπαν «ελάτε να κάνετε εκπομπή». Εγώ τους χτύπησα την πόρτα και τους είπα «σας έχω φέρει προτάσεις, δείτε αν σας ενδιαφέρουν».

Σε λίγους μήνες κλείνεις τα 40 και παραμένεις όμορφη και εντυπωσιακή. Πόσο «δουλεύεις» γι’ αυτό;

Κοκέτα γυναίκα δεν είμαι! Δεν θα προσέξω την εμφάνισή μου για να βγω έξω. Ωστόσο, κοιμάμαι πολλές ώρες, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, γυμνάζομαι και είμαι ευτυχισμένη. Όσο για τη διατροφή μου, προσέχω, αλλά δεν είμαι από τις γυναίκες που ζουν με φασόλια και νερό. Πηγαίνω στη διαιτολόγο μου, ακολουθώ ένα πρόγραμμα για κάποιο διάστημα, αλλά μετά χαλαρώνω και τρώω πίτσες και σουβλάκια. Είμαι κανονικός άνθρωπος και θα με δεις και στην ταβέρνα να τρώω.

Έχεις κάποιο κόμπλεξ με το σώμα σου;

Όλοι έχουμε κάποιο κόμπλεξ. Το δικό μου ήταν πάντα για την κοιλιά μου. Ακόμη κι όταν ήμουν αθλήτρια και έπειτα μοντέλο, δεν ήμουν ευχαριστημένη από αυτό το μέρος του σώματός μου. Η κοιλιά μου είναι για μένα το «κακό» μου σημείο. Το τζιν μου είναι η ζυγαριά μου. Αν αρχίσει και πετάει το πλαϊνό μέρος, πάω στη διαιτολόγο. Δεν είμαι, όμως, κομπλεξική, απλώς δεν αρέσει σε μένα.

Παραμένεις ερωτευμένη με το σύζυγό σου έπειτα από επτά χρόνια γάμου;

Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Αν δεν ήμουν, θα ήμουν δυστυχισμένη. Ο έρωτας είναι για μένα κινητήριος δύναμη. Δεν θα μπορούσα να ζω μια ρουτίνα. Αν δεν είσαι ερωτευμένη με τον άντρα σου, πας για χάπια!

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!