Ο Αχιλλέας Χαρίτος χρησιμοποιώντας προϊόντα της Estée Lauder έδωσε περισσότερη ένταση στα μάτια της Τζένης ενώ φρόντισε η υπόλοιπη επιδερμίδα να είναι πολύ λαμπερή. Το πρώτο βήμα ήταν να σβήσει σημάδια κούρασης από την περιοχή των ματιών.

Πολύτιμος βοηθός το νέο προϊόν με το απλικατέρ με κεραμική κεφαλή Idealist Cooling Eye Illuminator έκανε θαύματα αφού αμέσως δρόσισε και χάρισε ένα ευεργετικό μασάζ στην περιοχή ξαναδίνοντας ενέργεια στα  κουρασμένα, πρησμένα μάτια ενώ χάρη στην πρωτοποριακή, τεχνολογία TripleOptic έκανε τους μαύρους κύκλους να φαίνονται λιγότερο έντονοι!

Την καθοριστική όμως πινελιά στο το μακιγιάζ των ματιών οφείλεται στη μάσκαρα Sumptuous Extreme η οποία με το ειδικό, μαγικό βουρτσάκι της μεγεθύνει και πολλαπλασιάζει τις βλεφαρίδες με ένα πέρασμα, κάνοντας τα μάτια να δείχνουν απίστευτα μεγάλα και εκπληκτικά τολμηρά.

Τέλος, το άρωμα Patchouli του Tom Ford ανέβασε τη διάθεση της παρουσιάστριας. Μπορεί να μη βγαίνει στους τηλεθεατές αλλά αυτό το κύμα από λευκά λουλούδια, παιωνία, τριαντάφυλλου και γιασεμιού, λευκών ξύλων και ανατολίτικου λιβανιού αφήνει σε όλο το χώρο τις μεθυστικές νότες του…

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr!

Υ.Γ. Η Τζένη Μπαλατσινού, για να πω και την προσωπική μου γνώμη, ήταν τόσο όμορφη που έκλεψε την παράσταση και αυτή τη φορά.