Το Dancing on ice ξεκίνησε με λίγες ώρες καθυστέρηση και η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε στην παγωμένη πίστα πιο όμορφη από ποτέ φορώντας μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με χρυσή λεπτομέρεια στο λαιμό.

Στην πρεμιέρα του Dancing on ice, πρώτος εμφανίστηκε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος φαινόταν πολύ αγχωμένος και πήρε μέτρια βαθμολογία.

Δεύτερη εμφανίστηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με μια πολύ σέξι και αισθησιακή χορογραφία… Στο κοινό βρέθηκαν και οι γονείς της, Ζωή Λάσκαρη και Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το τραγούδι «Βυθός» του Μιχάλη Χατζηγιάννη χόρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα του Dancing on ice και πήρε 3 από τον Πέτρο Κωστόπουλο, 3 από την Έλενα Παπαρίζου και 2,5 από τον Αλέξη Κωστάλα.

Τέταρτος στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος έπρεπε να κάνει μια  πολύ απαιτητική χορογραφία που την εκτέλεσε όσο καλύτερα μπορούσε.

Πέμπτη στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε η super sexy Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια χόρεψε σε ροκ ρυθμούς και κέρδισε 4 από τον Πέτρο Κωστόπουλο, 4 από την Έλενα Παπαρίζου και 3,5 από των Αλέξη Κωστάλα.

Έκτος  στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε o Kωνσταντίνος Χριστοφόρου που χόρεψε το «Σκόνη και θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή σε μια ιδιαίτερα αισθησιακή χορογραφία.

Έβδομη στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε η Χριστίνα Παππά η οποία προσπάθησε να λικνιστεί στους ρυθμούς της Jennifer Lopez και τα πήγε καλά.

Όγδοη στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε η Μαριάννα Καλέργη, που είναι πρωταθλήτρια στο muay thai και χόρεψε το Born This Way της Lady Gaga.


Ένατος στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, που μέχρι και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, απειλούσε να αποχωρήσει από το show, χόρεψε το «Freedom» του George Michael.

Δέκατη στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε  εμφανίστηκε η Ιωάννα Πηλιχού η οποία χόρεψε ένα τραγούδι της Amy Winehouse.

Ενδέκατος στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, που χόρεψε Madonna.

Τελευταία στην πρεμιέρα του Dancing on ice εμφανίστηκε η Shaya που κέρδισε τους κριτές οι οποίοι της έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.