Η Gwen Stefani είναι μία γυναίκα που λατρεύει τον πειραματισμό και συχαίνεται τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Τουλάχιστον αυτό μας δείχνει μέσα από το στυλ της κυρίως στα μαλλιά της. Η όμορφη Gwen δεν είναι μόνο δημιουργική στη μουσική της αλλά και στα μαλλιά της που τολμάει να αλλάζει συνεχώς. Το χρώμα και το μήκος δεν αλλάζουν ιδιαίτερα αλλά όσον αφορά τα χτενίσματα τους δίνει και καταλαβαίνει.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο Μουσείο Τέχνης στην Καλιφόρνια (12 Νοεμβρίου) πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον εκπληκτικό και πολύ ιδιαίτερο κότσο της..

Η Gwen επέλεξε να κάνει έναν κότσο πολύ ψηλά στο κεφάλι της και άφησε αρκετές τουφίτσες να πέσουν γύρω από το κεφάλι της! Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gwen τόλμησε κάτι διαφορετικό. Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πολλά χτενίσματα που μας άρεσαν.Πάμε να δούμε μερικά.

Tολμήστε και εσέις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας. Μη μένετε συνέχεια στα ίδια και τα ίδια. Ακόμα και αν δε θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας ή να αλλάξετε κούρεμα, δεν πειράζει. Υπάρχουν άπειρα χτενίσματα που θα μπορούσατε να κάνετε και θα βοηθούσαν στο να μη δείχνετε πάντα ίδια. Πειραματιστείτε!!

Δείτε περισσότερα στο joywood.gr