Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Demi Lovato προχωράει μπροστά μετά από τις δυσκολίες που πέρασε από τη βουλιμία και την ανορεξία που την ταλαιπώρησε αλλά και από την τάση της να αυτοτραυματίζεται.

Σήμερα η 19χρονη Demi είναι έτοιμη να ξαναρχίσει να ζει. Φωτογραφήθηκε, μάλιστα, για το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Glamour και μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της, για τις δυσκολίες που πέρασε, για τα σημάδια που έχει στο σώμα της αλλά και για το τι ψάχνει από μία σχέση.

Για την αγαπημένη της συνήθεια την οποία δεν παραλείπει ποτέ:

“Προσεύχομαι! Προσεύχομαι κάθε νύχτα πριν κοιμηθώ και κάθε πρωί όταν ξυπνάω”.

Για το πώς νιώθει μετά την κατάρρευσή της:

“Νιώθω πολύ δυνατή. Νιώθω όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όποτε περνάς δύσκολες καταστάσεις αυτό φαίνεται στον τρόπο που ντύνεσαι αλλά και στον τρόπο που βάφεσαι και φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Προσωπικά μου αρέσει να ντύνομαι απαλά. Με κάνει να νιώθω πιο άνετα”.

Για τα τατουάζ που έκανε για να καλύψει τις ουλές στα χέρια της:

“Νομίζω ότι οι ουλές είναι σαν τις πληγές που σου δημιουργεί ένας πόλεμος- όμορφες κατά έναν τρόπο. Δείχνουν τι έχεις περάσει και πόσο δυνατός είσαι που τα έχεις καταφέρει. Τώρα, μπορώ και τις κοιτάω και νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι ζωντανή”.

Για το πώς θέλει τον άντρα:

“Θέλω κάποιος που δεν είναι μόνο υποστηρικτικός στην καριέρα μου αλλά και στην ανάρρωσή μου. Είναι μεγάλη ευθύνη να βγει κάποιος ραντεβού μαζί μου γιατί έχω δύσκολο παρελθόν. Είμαι πολύ ανοιχτή και ειλικρινής. Τέλος θέλω να με κάνει να γελάω”.