Για το τεύχος Ιανουαρίου της βρετανικής εκδοχής του περιοδικού InStyle φωτογραφήθηκε η Gwen Stefani και μίλησε για το στυλ της, για τη ζωή της αλλά και για τη διατροφή της..


Για το πώς διάλεξε το λουκ που λανσάρει στη ζωή της:

“Όταν ήμουν 17 χρονών, η γιαγιά μου μου έδωσε ένα δώρο που είχε πάρα πολλά κραγιόν σε διάφορα χρώματα μεταξύ των οποίων ήταν και ένα μπορντό. Το δοκίμασα στον καθρέφτη και είπα: “Ωραίο δείχνει”. Από τότε το φοράω συνέχεια ακόμα και όταν δεν πηγαίνω πουθενά”.


Για τα ξανθά μαλλιά της:

“Το χρώμα των μαλλιών μου οφείλεται στη L’Oréal αλλά δε θα αποκαλύψω το νούμερο που χρησιμοποιώ. Και βάφω τις ρίζες μου όσο συχνά τις έβαφε και η Marilyn Monroe-σοβαρά μιλάω. Το έχω ψάξει”.


Για το υγιή τρόπο ζωής της:

“Στο παρελθόν ήμουν δρομέας και έκανα και kick boxing. Επίσης έκανα προπόνηση με βάρη. Σήμερα κάνω πιλάτες, γιόγκα και περπατάω πολύ. Τώρα με νοιάζει πιο πολύ να νιώθω καλά από το να δείχνω ωραία”.

Για τη διατροφή της:

“Έχω συνείδηση του τι τρώω αν και μερικές μέρες τρώω και μπισκότα. Μερικές φορές, όταν είναι όλη η οικογένεια συγκεντρωμένη, ο άντρας μου μαγειρεύει υπέροχα πράγματα τα οποία είναι και λίγο παχυντικά”.

Πηγή: joywood.gr