Η LeAnn Rimes έχει φτιάξει ένα υπέροχο γυμνασμένο σώμα πηγαίνοντας όσο πιο συχνά μπορεί στο γυμναστήριο και κάνοντας box..

Σε μία από τις συνεντεύξεις της έχει πει σχετικά: “Το να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να χτυπάω πράγματα με ένα ζευγάρι γάντια του μποξ μου έχει σώσει τη ζωή. Μερικές φορές, στο παρελθόν, ένιωθα τόσο άσχημα που δεν ήθελα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έτσι, το να πάω στο γυμναστήριο έστω και για λίγο ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Με έκανε όμως να νιώθω καλύτερα και κατά μία έννοια με έσωσε. Ακόμα και σήμερα, όταν νιώθω λίγο αγχωμένη ή δεν έχω πολύ καλή διάθεση, πηγαίνω στο γυμναστήριο και ζητάω από τον προπονητή μου να κάνουμς μποξ για μία ώρα. Μερικές φορές χρειάζομαι απλά να χτυπήσω πράγματα”.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια το να κάνεις μποξ είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Ένας γύρος 2 λεπτών μπορεί να μην ακούγεται πολύ αλλά όταν κινείσαι συνεχώς και ταυτόχρονα ρίχνεις γροθιές καταλαβαίνεις πραγματικά τι γίνεται. Το μποξ μπορεί να φτιάξει το σώμα που ονειρεύεσαι.. αρκεί όταν λες ότι θα το κάνεις να το κάνεις..