Η Miranda Kerr είναι μεγάλη θαυμάστρια του διαλογισμού και της γιόγκα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που έχουν τα πάντα και φαίνεται μάλιστα πως τα έχουν καταφέρει χωρίς καμία προσπάθεια; Ρωτήστε τους αν κάνουν διαλογισμό.. το πιο πιθανό είναι να σας πουν πως κάνουν.. Ανάμεσα σ’αυτούς είναι και η Miranda Kerr η οποία λέει συνεχώς πως η εσωτερική γαλήνη και η εσωτερική ομορφιά είναι πράγματα πολύ σημαντικά γι’αυτήν. Δεν της αρέσει να συζητάει πολύ γι’αυτό αλλά αυτό που τονίζει είναι πως τη βοηθάει να βρίσκει το “κέντρο” της.


Γιόγκα: Έχει μελετήσει την Hatha Γιόγκα για περισσότερα από 10 χρόνια και λέει, “Η γιόγκα είναι πολύ σημαντική για μένα. Την κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχω φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο. Είναι τόσο αναζωογονητικό να κάνεις μασάζ σε όλα τα εσωτερικά σου όργανα και να αφαιρείς όλες τις τοξίνες από το σώμα σου”, γιατί η γιόγκα κάνει αυτό ακριβώς.

Διαλογισμός: “Μέσα από τη γιόγκα άρχισε να με ενδιαφέρει ο διαλογισμός και οι θετικές φράσεις που είναι καλό να λέμε καθημερινά. Η αγαπημένη μου είναι: “Είμαι ένα ον γεμάτο αγάπη και φως”. Πόσο όμορφο είναι αυτό;”