Πώς να αποκτήσετε το σώμα και την όμορφη διάθεση της Miranda Kerr..

Οργανικές τροφές: Η Miranda Kerr είναι παθιασμένη με τις οργανικές τροφές. Συνηθίζει να πίνει χυμό Νόνι, μούρα, πράσινο τσάι, τσάι μέντας, μούσλι χωρίς γλουτένη, φρούτα, ωμά αμύγδαλα, γάλα από αμύγδαλα, κατσικίσιο γάλα και γιαούρτι. Επειδή όμως είναι και άνθρωπος μερικές φορές χρειάζεται και σοκολάτα. Πάλι καλά..

Περιποίηση προσώπου: Η Miranda πρόσφατα κυκλοφόρησε μία σειρά περιποίησης προσώπου, την Kora by Miranda Kerr. Η λέξη Kora προέρχεται από τη λέξη core που σημαίνει πηρύνας και αναφέρεται στον πηρύνα της ύπαρξης. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν τον αγαπημένο της χυμό Νόνι, τον οποίο φέρνει από την Αϊτή. Λέει, “Πίνω χυμό Νόνι τα τελευταία 12 χρόνια. Ο παππούς μου και η γιαγιά μου μου τον σύστησαν. Δεν είμαι η ίδια χωρίς αυτόν – έχει υπέροχα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου”.

Ταξίδια: Το καθημερινό της πρόγραμμα έχει πάρα πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Η Miranda όμως έχει μία ρουτίνα που την κρατάει αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που φτάνει στον προορισμό της. Εξηγεί, “Πίνω χυμό Νόνι και πολύ νερό πριν, κατά τη διάρκεια και αφού προσγειωθώ. Εκτός από αυτό προσπαθώ να κάνω και λίγη γιόγκα αν γίνεται. Κάνω επίσης διαλογισμό και ακούω τον Deepak Chopra στο ipod και συγκεντρώνομαι στην αναπνοή μου. Όλα αυτά με αναζωογονούν”.