Ο 36χρονος Russell Brand είναι μεγάλος φαν του διαλογισμού πράγμα που εξηγεί την όμορφη διάθεσή του στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi, μάλιστα, τον έχει απαθανατίσει να διαλογίζεται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στο Miami.

“Ήμουν φτωχός και τώρα δεν είμαι. Δεν ήμουν διάσημος και τώρα είμαι”, είπε ο Brand σε πρόσφατη ομιλία του και συνέχισε “Και πίστευα πως αυτά τα δύο (ο πλούτος και η φήμη) θα μου έφερναν ικανοποίηση. Στο τέλος όμως εξακολουθούσα να μην είμαι ευτυχισμένος”.

Κάνοντας λοιπόν Υπερβατικό Διαλογισμό κατάφερε να φτάσει σε ένα επίπεδο βαθιάς ευτυχίας. Ο Διαλογισμός τον βοήθησε να μείνει μακριά από το αλκοόλ τα τελευταία 8 χρόνια καθώς επίσης και από τα ναρκωτικά.

Ο Rusell Brand, λοιπόν, κάνει 20 λεπτά υπερβατικό διαλογισμό κάθε πρωί μετά τη γιόγκα και άλλα 20 λεπτά, γύρω στις 5 το απόγευμα. Το να κάθεται και να διαλογίζεται τον βοηθάει να χαλαρώνει το μυαλό του κάθε πρωί πριν ξεκινήσει την ημέρα του. Το ίδιο γίνεται και το απόγευμα που τον βοηθάει να χαλαρώνει μετά από μία γεμάτη μέρα.

Πώς γίνεται ο Υπερβατικός Διαλογισμός..

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός ασκείται για δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά δύο φορές καθημερινά ενώ κάποιος κάθεται άνετα με τα μάτια κλειστά. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, ο Νους και το σώμα κατασταλάζουν για να δοκιμάσουν μια μοναδική κατάσταση ήρεμης εγρήγορσης.

Δεδομένου ότι ο Νους έχει την εμπειρία πλήρους σιγής, το σώμα αποκτά βαθιά ξεκούραση. Σε αυτή την πιο πάγια κατάσταση της συνειδητοποίησης του Εαυτού, ο Νους ξεπερνά όλη τη διανοητική δραστηριότητα για να δοκιμάσει την απλούστερη μορφή συνειδητοποίησης, την Υπερβατική Συνείδηση.