Η 37χρονη Elizabeth Banks φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Women’s Health και μίλησε για το πώς διατηρεί το υπέροχο σώμα της.

“Κάνω αυτό το TRX. Πρόκειται για ένα σκοινί το οποίο μπορείς να κρεμάσεις οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και να κάνεις διάφορες ασκήσεις χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός σου”, είπε η ηθοποιός στο περιοδικό και πρόσθεσε “Έχω βάλει ένα στο γυμναστήριο του σπιτιού μου αλλά μπορείς να το κρεμάσεις ακόμα και σε ένα δέντρο. Είναι πολύ εύκολο να το παίρνεις παντού μαζί σου”.

Παρά τον υγιεινό τρόπο ζωής της όμως η ηθοποιός μερικές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στα cupcakes, στο τυρί, στην πέστο, στο ψωμί αλλά και στα κουλουράκια.


Όσο για την καριέρα της η Elizabeth Banks είπε: “Είμαι ευγνώμων για την καριέρα μου, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που δεν ικανοποιείται μέσα μου. Πάντα ψάχνω για προκλήσεις. Είμαι ανοιχτή στα πάντα”.

Τι έκανε όμως πριν γίνει διάσημη ηθοποιός; “Ασχολήθηκα για λίγο με το modeling αλλά δεν το ευχαριστιόμουν. Πλήρωνε όμως τους λογαριασμούς και έπρεπε να πηγαίνω και στο Miami μέσα στο χειμώνα”.