Στην Costa Rica βρέθηκε η Gisele Bundchen με τον σύζυγό της Tom Brady και τον γιο της Benjamin. Η ευτυχισμένη οικογένεια απόλαυσε τη θάλασσα, τον ήλιο και τα παιχνίδια.


Η 31χρονη Gisele εθεάθη με ένα μικροσκοπικό μπικίνι που αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της. Το μοντέλο αφού βοήθησε τον 3χρονο γιο της να φτιάξει κάστρα στην άμμο απόλαυσε την αγκαλιά και τα φιλιά του συζύγου της.


Όσο για το τέλειο σώμα της η Gisele είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Όπως λέω και στις 5 αδερφές μου που δε γυμνάζονται σχεδόν καθόλου, ό,τι βάζεις στο σώμα σου αυτό βγάζεις και προς τα έξω. Δε φοβάμαι να εργάζομαι σκληρά για τίποτα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Θέλω πάντα να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως άμα ασχολείσαι πολύ με τον εαυτό σου είσαι εγωιστής. Αλλά όπως μου έμαθε και ο Tom-και ο ίδιος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα-για να είσαι καλός με τους άλλους πρέπει πρώτα να τιμάς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου” και πρόσθεσε “Αν τιμάω τις ανάγκες μου πρώτα, θα είμαι η καλύτερη σύζυγος, η καλύτερη μητέρα, η καλύτερη αδερφή και η καλύτερη φίλη. Πρέπει να βάζω τον εαυτό μου πάνω από όλα γιατί μόνο τότε μπορούν να ωφεληθούν και οι άλλοι από μένα”.


Και δεν έχει άδικο.. μόνο όταν αγαπάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, θα μας αγαπάνε και θα μας σέβονται και οι άλλοι. Αυτό που δίνουμε εμείς στον εαυτό μας, το ίδιο μας δίνουν και οι άλλοι. Σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας και τότε είναι σίγουρο πως αυτόματα θα ωφεληθούν και οι γύρω σας!!