Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που το προηγούμενο Σάββατο παρουσίασε το νέο τηλεπαιχνίδι “Μinute to win it” μίλησε στο περιοδικό HELLO για την τηλεόραση, για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αλλά και για τις σχέσεις.

Ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα;

“Ο Γιώργος είναι ο πιο κοντινός μου φίλος από το χώρο της τηλεόρασης μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Δεν είναι ο κολλήτος μου για τα δικά μου δεδομένα πρέπει να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια τουλάχιστον για να περάσουμε πράγματα μαζί. Άλλα είναι ένα από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα το ίδιο και η Φαίη κατ ‘επέκταση γιατί με τον Γιώργο είναι ένα για μένα. Είμαι ευγνώμων και στους δυο, δεν ξεχνώ ότι μου έχουν δώσει πράγματα και ακόμα μου δίνουν”.

Σε ποιον από τους δυο έχει αδυναμία;

“Στον Γιώργο. Έχω δει στον Γιώργο κάτι που εμένα μου έκανε εντύπωση. Αν και ανδρώθηκε στο σκληρό πεδίο της τηλεόρασης που σημαίνει ότι για να αντέξεις πρέπει να είσαι σκληρόπετσος εντούτοις εκείνος είναι ευαίσθητος άνθρωπος”.

Πως κρίνει την παρουσία του στην τηλεόραση;

“Νιώθω να είμαι πιο στοχευμένος από την ημέρα που ξεκίνησα. Ήμουν ένα παιδί που είχα την τύχη στην Ελλάδα να κάνω επάγγελμα αυτό το οποίο είχα σπουδάσει. Μπήκα στο καλύτερο περιβάλλον και το έκανα τρελαμένος… Πάντα είχα όριο και μέτρο που υπαγόρευε ο τρόπος με τον οποίο έχω μεγαλώσει, αλλά δεν ήταν αυτό που έπρεπε για την τηλεόραση μεγεθύνει”.

Νιώθει τυχερός για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα;

“Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω ότι ο Θεός με έχει βοηθήσει και γι’ αυτό κάθε μέρα κάνω το σταυρό μου και προσπαθώ να πηγαίνω εκκλησία όσο πιο συχνά μπορώ. Λέω δόξα το Θεό για τα καλά πράγματα που μου έχουν τύχει και επειδή πιστεύω στο Θεό θεωρώ ότι και τα άσχημα συμβαίνουν για κάποιο λόγο”.

Αυτή την περίοδο είναι μόνος του;

“Ναι, είμαι μόνος μου”.

Τι τον γοητεύει σε μια γυναίκα;

“Θέλω να τη θαυμάζω, να γοητεύω είτε με τον τρόπο που κινείται στη δουλειά της είτε με την εξυπνάδα της, την καλλιέργεια της. Πρόσφατα όμως συνειδητοποίησα ότι όσο μεγαλώνω αρχίζω και γίνομαι λίγο περίεργος, συνεπώς θα πρέπει να είναι αρκετά υπομονετική. Επίσης προσέχω το βλέμμα, τη θέλω να είναι όμορφη και έχω μια εμμονή με τα δάχτυλα”.

Διαβάστε περισσότερα στο HELLO που κυκλοφορεί!