Για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του αμερικάνικου περιοδικού Glamour φωτογραφήθηκε η τραγουδίστρια Carrie Underwood.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό για το νέο της album με τίτλο “Blown Away”, για τα τραγούδια που γράφει η ίδια αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της Mike Fisher.


Για το τι θα ήθελε να έχει η φωνή της που δεν το έχει:

“Είμαι ανταγωνιστική. Όταν ακούω κάποιον άλλον να κάνει κάτι που εγώ δεν μπορώ, τρελαίνομαι. Ο Steven Tyler – αυτό το ουρλιαχτό που κάνει; Δεν μπορώ να το κάνω. Ελέγχω απόλυτα τη φωνή μου. Ή όπως αυτά που κάνει με τη φωνή της η Mariah Carey.. Έχω προσπαθήσει να τα κάνω αλλά δεν μπορώ”.


Για τη διαδικασία γραψίματος ενός τραγουδιού:

“Δεν είμαι απ’αυτά τα δημιουργικά άτομα που κάθονται μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, γράφοντας τραγούδια. Γράφω μαζί με άλλους ανθρώπους. Θα μπορούσα να κάτσω μόνη μου και να γράψω ένα τραγούδι αλλά όταν είναι 3 άτομα μαζί, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα”.

Για το νέο της album με τίτλο “Blown Away”:

“Υπάρχει ένα χαρούμενο συναίσθημα σε αυτό το album. Αλλά από την άλλη υπάρχει και κάτι σκοτεινό. Σκοτώνουμε μερικούς ανθρώπους. Δε θα μπορούσε να βγει δικό μου album αν δεν υπήρχαν και μερικά τραγούδια εκδίκησης μέσα σε αυτό. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν το κάνω αυτό. Δεν το κάνω επίτηδες. Δε μισώ τους άντρες τόσο πολύ. Αλλά μου ταιριάζουν αυτού του είδους τα τραγούδια”.

Για το τι της αρέσει να κάνει στην καθημερινότητά της:

“Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στο μανάβη. Με κάνει ευτυχισμένη το να έχω το ψυγείο μου γεμάτο. Δε μου αρέσει καθόλου να στέλνω τα ρούχα μου για πλύσιμο έξω. Δε μου αρέσει η σκέψη ότι κάποιος άλλος πλένει τα δικά μου ρούχα. Τι δε μου αρέσει να κάνω; Να φροντίζω το γκαζόν. Και επίσης έχω και κάποιον που πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Όλα αυτά τα έκανα μόνη μου όταν ήμουν στο κολέγιο αλλά τότε είχα και μόνο μία πιστωτική κάρτα”.

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της:

“Το θετικό είναι ότι ο άντρας μου ήξερε τι τον περίμενε. Στον Καναδά ήταν μεγάλος σταρ, οπότε ξέρει πως είναι να ζεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ταξιδεύει πολύ, το οποίο είναι καλό και για τους δυο μας. Είμαστε και οι 2 ανεξάρτητοι άνθρωποι και δεν μπορούμε να έχουμε 24 ώρες το 24ωρο κάποιον τριγύρω. Με οποιονδήποτε άλλον άντρα που είχα σχέση είχα αμφιβολίες “Δεν απάντησε στο κινητό. Τι να κάνει;” Δεν είμαι από αυτές που τρελαίνονται αλλά πάντα ανησυχούσα. Με τον Mike δε χρειάζεται να ανησυχώ. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις. Βγαίνει έξω; Δε με νοιάζει. Δε με ενοχλεί”.