Η τραγουδίστρια Cheryl Cole φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού GQ για το μήνα Ιούνιο και μίλησε για τη ζωή της, για τα παιδιά αλλά και για τον μυστικό της έρωτα.

Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια της προώθησης του τρίτου της album με τίτλο “A Million Lights”, το οποίο κυκλοφορεί σε μία περίοδο που η τραγουδίστρια δεν είναι πλέον παντρεμένη.

Παρόλο που το διαζύγιό της βγήκε το Σεπτέμβριο του 2010, η 29χρονη τραγουδίστρια ελπίζει πως θα βρει τον άντρα με τον οποίο θα μπορέσει να κατασταλάξει και να κάνει παιδιά.

“Αγαπώ τα παιδιά. Έχω εμμονή με τα μωρά. Φυσικά και έχω σκεφτεί ονόματα για τα παιδιά μου. Χιλιάδες φορές. Μου αρέσει το όνομα Alfie για αγόρι. Ξέρω πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθα στον κόσμο – να γίνω μητέρα”.


Μπορεί η Cheryl να είναι μόνη της αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν περνάει καλά καθώς όπως λέει “Είμαι γυναίκα και μου αρέσει το sex”.


Όσο για το ποιος είναι ο άντρας με τον οποίο είναι κρυφά “ερωτευμένη” λέει:

“Νομίζω πως είναι καταπληκτικός (αναφερόμενη στον Πρίγκιπα Harry) και πιστεύω πως μπορείς να νιώσεις κοντά του μιας και έχει κάνει και αυτός λάθη. Είναι κουλ. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα ήμουν μεγάλη γι’αυτόν αν είχαμε σχέση”.