Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό People η Kate Hudson είπε πως μερικές φορές φτιάχνει μόνη της το μακιγιάζ της για τις πρεμιέρες της ενώ πρόσθεσε πως βοηθάει και τις φίλες της να βαφτούν.


“Μου αρέσει πολύ να βάφω τις φίλες μου. Το κάνω συνέχεια. Αν πρόκειται να τις πάρω σε μία πρεμιέρα ή έχουμε να πάμε σε ένα πάρτι, έρχονται όλες στο σπίτι μου νωρίτερα και τις βάφω. Μου αρέσει πάρα πολύ”, είπε στο περιοδικό.

Είπε επίσης πως σε καθημερινή βάση βάφεται όσο πιο γρήγορα και φυσικά γίνεται ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα τρια βασικά υλικά που χρησιμοποιεί, λιπ γκλος, μάσκαρα και make up.

Όσων αφορά τη μάσκαρα είπε: “Αν νιώθεις ότι δείχνεις λίγο κουρασμένη, μία έξτρα στρώση μάσκαρα κάνει πολύ καλό. Είναι σχεδόν πιο σημαντική για μένα από την πούδρα”.

Τέλος αν θέλει να βγει έξω τη νύχτα, η Kate προτιμάει να “παίζει” με τα μάτια της. “Αν είχα τα χείλη της Angelina Jolie ή της Scarlett Johansson θα ασχολιόμουν σίγουρα περισσότερο με αυτά. Αλλά επικεντρώνομαι στα μάτια μου. Εξαρτάται από το κάθε πρόσωπο και αυτό είναι το καλό του να είσαι κορίτσι”, είπε η πανέμορφη ηθοποιός.