Για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Maxim φωτογραφήθηκε το πανέμορφο μοντέλο Bar Refaeli. Στο εξώφυλλο του περιοδικού, το πρώην κορίτσι του Leonardo Di Caprio φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει τέλεια την υπέροχη σιλουέτα της.


Το 27χρονο μοντέλο, που έχει ψηφιστεί από το περιοδικό Maxim ως η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς, μίλησε στο περιοδικό για αυτό, για το αν βγαίνει ραντεβού αλλά και για το πιο είναι το αγαπημένο της σημείο στο σώμα της.


Για το ότι βρέθηκε στην πρώτη θέση των πιο σέξι γυναικών στον κόσμο: “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νιώθω ότι κάποιος θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου πει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος”.

Για το ότι δε βγαίνει πολλά ραντεβού: “Αυτό είναι αλήθεια και πιστεύω πως έχει να κάνει και με το ότι δε βγαίνω πολύ έξω γενικά. Είμαι συνήθως σε κάποια φωτογράφιση ή πηγαίνω για ύπνο νωρίς. Δεν έχω πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω κόσμο παρά μόνο επιχειρηματίες μέσα σε αεροπλάνα οι οποίοι είναι παντρεμένοι και μεγάλοι”.

Για το αγαπημένο της σημείο πάνω της: “Το στομάχι μου είναι πολύ σφιχτό και είμαι πολύ περήφανη γι’αυτό. Τρώω πάντως. Για μένα αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο”.