Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO απαθανάτισε την Κάτια Ζυγούλη να απολαμβάνει τη βόλτα της με τα παιδιά της.

Με κάθε ευκαιρία η Αναστασία και ο Ρουβάς jr μαζί με τη μητέρα τους βρίσκονται εκτός σπιτιού. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε παιδότοπο της Ραφήνας.


Η Αναστασία όλη την ώρα έπαιζε με έναν φίλο της κι έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στα φουσκωτά παιχνίδια, ενώ ο μικρός Ρουβάς δεν κούρασε καθόλου τη μητέρα του, καθώς καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους έμεινε στο καρότσι του.

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για τις χειμερινές εμφανίσεις του στο Diogenis Studio, όπου θα εμφανίζεται με την Πάολα.

Διαβάστε περισσότερα στο HELLO που κυκλοφορεί!


Κάτια Ζυγούλη (Μίνι βιογραφικό): Η Αικατερίνη Ζυγούλη γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1978, στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Ξεκίνησε από νωρίς την καριέρα της ως μοντέλο και έγινε γνωστή όταν το 1997 κέρδισε τον τίτλο της Playmate. Από τότε περπάτησε σε πολλές πασαρέλες και φωτογραφήθηκε για διάφορα περιοδικά. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη ήταν οι πιο συχνοί ταξιδιωτικοί προορισμοί της. Με τον Σάκη Ρουβά γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού για την τηλεόραση. Λίγα χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παδιά.