Για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού InStyle φωτογραφήθηκε η Blake Lively και μίλησε για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και για το πώς επιλέγει τι θα φορέσει κάθε φορά..

Για το ότι δε κοιτάει φωτογραφίες της μετά από events στο κόκκινο χαλί:

“Είναι μεγάλο λάθος να κοιτάς τις φωτογραφίες. Τα πράγματα πάντοτε φωτογραφίζονται διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς νιώθεις στην κάθε σου εμφάνιση. Φεύγεις από το event και σκέφτεσαι “Νιώθω τέλεια με την εμφάνισή μου”. Γιατί να πας σπίτι, να δεις τον εαυτό σου και να πεις “Έτσι ήμουν πραγματικά;” Γιατί να καταστρέψεις την ψευδαίσθηση;

Για το πώς επιλέγει τι θα φορέσει:

“Δεν ξέρω πώς κάνω την επιλογή. Απλά θέλω να νιώθω καλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βλέπω να φοράνε άλλοι και τα λατρεύω αλλά εγώ δε θα τα φορούσα ποτέ γιατί δε θα μου πήγαιναν. Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθεις καλά”.

Για το αν έχει πάρει κάποιο ρούχο από το Gossip Girl:

“Το πρώτο πράγμα που είδα όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Μία τσάντα Gucci. Ήταν τόσο όμορφη που είπα στον άνθρωπο που ασχολούνταν με το ντύσιμό μας “Πιστεύεις πως μία μέρα θα μπορέσω να αγοράσω μία τέτοια τσάντα; ” Αυτή τηλεφώνησε στο Gucci, ήρθε πίσω και μου είπε “Είπαν ότι μπορείς να την κρατήσεις”. Εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια”.