Για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Self φωτογραφήθηκε η πρωταγωνίστρια του σήριαλ Revenge, Emily VanCamp. Η 26χρονη ηθοποιός μίλησε για τη διατροφή της αλλά και για τα μυστικά της σιλουέτας της. Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις της…

“Το πιλάτες είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα για να δυναμώσω. Το κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Έχει τόσα πολλά τεντώματα και ανοίγματα που είναι σαν να κάνεις μπαλέτο. Και μάλιστα όλα αυτά τα κάνεις ξαπλωτός”.


“Οι γυναίκες είναι πολύ σκληρές με τους εαυτούς τους. Προσπαθώ να μην επικεντρώνομαι στα ελαττώματά μου και να εκτιμώ όλα όσα αγαπώ πάνω μου. Είναι δύσκολο – η ανάγκη να είσαι τέλειος εμφιτεύτηκε μέσα μου όταν έκανα μπαλέτο. Αλλά πιστεύω πως ο κόσμος έχει βαρεθεί πλέον τις ηθοποιούς που είναι πολύ αδύνατες”.

“Οι άνθρωποι μου λένε, “Ουάου, δείχνεις πολύ πιο ψηλή και πιο γεμάτη στην τηλεόραση. Δεν αφήνω όμως να με ταράξει αυτό. Πρέπει να είσαι ακρετά καλά με τον εαυτό σου για να πεις, “Μου αρέσει το πώς δείχνω και δεν πρόκειται να λιμοκτονήσω”.

“Είμαι στα γυρίσματα 12-15 ώρες την ημέρα και προσπαθώ να τρώω κάθε δύο ώρες περίπου για να διατηρώ τα επίπεδα της ενέργειάς μου υψηλά. Λατρεύω τους υδατάνθρακες αλλά προσπαθώ να κρατάω μία ιορροπία τρώγοντας και πρωτεϊνη, (ψάρι, κοτόπουλο) και πολλά λαχανικά. Το ελληνικό σουβλάκι με κοτόπουλο είναι μία εύκολη λύση και είναι και πολύ υγιεινό συνδυασμένο με μία ελληνική σαλάτα”.

“Δεν στερώ τον εαυτό μου από τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος. Η καλύτερη θεραπεία είναι να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς. Οι αδερφές μου, οι κοντινοί μου φίλοι και το αγόρι μου κάνουν τα πάντα να φαίνονται πολύ αστεία. Η ιδανική μου μέρα θα ήταν να την περάσω με ανθρώπους που αγαπώ κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα, γελώντας και κάνοντας μπάρμπεκιου”.