Έχει κάνει πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ζηλεύουν το φανταστικό της πρόσωπο. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μάλλον αποκαλύπτουν το μυστικό της για τέλειο δέρμα και σώμα.


Η Salma Hayek είναι 46 ετών και δεν της φαίνεται καθόλου. Την Τρίτη (25 Σεπτεμβρίου) ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να τρώει το μεσημεριανό της με φίλες της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Russie στη Ρώμη, όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας Savages. Αυτό που έφαγε ήταν μία κούπα φράουλες την οποία συνόδευσε με μία κούπα καφέ.

Αρχικά παρείγγειλε ζυμαρικά αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και επέλεξε να φάει μόνο φρούτα. Από επιδόρπιο παρείγγειλε ένα τιραμισού από το οποίο έφαγε μόνο 2-3 κουταλιές.


Η απίστευτη εμφάνιση της Salma έκανε την παρουσιάστρια Kate Garraway την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που της πήρε, να της ζητήσει μερικά tips για τέλειο πρόσωπο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της το πρωί προκειμένου να διατηρεί τα φυσικά έλαια του προσώπου της με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ρυτίδες. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Μην πλένετε ποτέ το πρόσωπό σας το πρωί! Διότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα σας ανανεώνεται και φτιάχνει από μόνη της μερικά από τα φυσικά έλαια του προσώπου που διατηρούν το πρόσωπο νέο. Πέρα από αυτό ισορροπεί και το Ph. Έτσι, αν το πρωί τα αφαιρέσετε με το πλύσιμο χάνονται αυτά τα φυσικά έλαια. Αν θέλετε να πλύνετε οπωσδήποτε το πρόσωπό σας απλά ρίξτε του λίγο νερό, με ήπιο τρόπο”.