Δύο παιδιά είπε πως θέλει να αποκτήσει ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του, Kate Middleton, σε ένα αγοράκι που τον ρώτησε πόσο μεγάλη οικογένεια θα ήθελε να κάνει.

Ένα άλλο αγοράκι ρώτησε τον William και την Kate τι σούπερ-δύναμη θα ήθελαν να έχουν. Ο William απάντησε ότι θα ήθελε να είναι αόρατος. Από την άλλη η Kate είπε πως αν ήταν ο William αόρατος θα ήθελε να είναι και αυτή το ίδιο μιας και αν ήταν μόνο αυτός θα μπορούσε να την παρακολουθεί ανενόχλητος.


Παρά τους 36 βαθμούς κελσίου που είχε στη Σιγκαπούρη, η Kate φαινόταν φρέσκια και πανέμορφη φορώντας ένα λευκό κοστούμι του Alexander McQueen. Ένα 15χρονο κορίτσι τη ρώτησε κάποια στιγμή πως μπορεί και διατηρεί τα μαλλιά της τόσο όμορφα σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες καθώς τα δικά της φουντώνουν με τόση ζέστη και υγρασία όσο και να τα έχει φιτάξει. Η Kate της απάντησε πως είναι θέμα χρόνο και πως και τα δικά της μαλλιά κάποια στιγμή θα φουντώσουν. Είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αποφύγει.


Το ζευγάρι βρίσκεται από χθες (Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου) στη Σιγκαπούρη για ένα 9ημερο ταξίδι, το οποίο σχεδίασε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

Kate & William: Ξεκίνησε το 9ημερο ταξίδι τους

Kate Middleton: Για δείπνο με τον Πρόεδρο της Σιγκαπούρης